gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Galaretowate coś od rana.A skąd to wiesz. Co się dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Galaretowate coś od rana.A skąd to wiesz. Co się dzieje?
Trzymam kciukiJadę na IP. Młody nie zareagował na jedzenie, na ciepłą wodę która zawsze działała, na ruch ani na leżenie. Jak go poruszam to delikatnie odpowiada ale to nie jest to co było zwykle. Trzymajcie kciuki kochane
No właśnie u jednych te objawy tygodniami się ciągną a u innych odrazu zaskoczy. LoteriaJa też mam dziś mdłości, masakra. Rozwarcie od poniedziałku na 1 palec. Ktg zero skurczy. A dziś dopiero 36+0. Dodatkowo chyba zaczyna mi też czop odchodzić, ale po kawałku we wtorek kawałek i w środe też znalazłam, wygląda mi to na czop. Ale czytałam, że on i z 2-3 tyg wcześniej może sie pomału odlepiać.
Ja też dziś ten sam tydzień ciąży. I tak samo dokucza mi dziś ciagle kłucie w kroczu - rzadko takie miewałam. Do tego dzis w nocy straszliwie bolały mnie pachwiny, uda i dół pleców, nie mogłam sie przekręcać na boki - dotąd bardzo rzadko cos takiego sie pojawiało. A właśnie niedawno pisałam, ze nic nie odczuwam, to dziś sie pojawiły małe dolegliwości.
Jadę na IP. Młody nie zareagował na jedzenie, na ciepłą wodę która zawsze działała, na ruch ani na leżenie. Jak go poruszam to delikatnie odpowiada ale to nie jest to co było zwykle. Trzymajcie kciuki kochane
Galaretowate coś od rana.
Super. Bardzo się cieszę bo tu na szpilkach czekaliśmy na informacjeJest ok. Młody rozruszał się po podpięciu ktg. Pozniej znów przysnął ale dr mówi że mój stres może tak na niego działać. Ma być minimum 4 ruchy na godzinę.
Zmroziło mnie jak na ktg w pewnym momencie serducho zaczęło zwalniać aż prawie stanęło. Alarm się na ktg włączył. Ta ciąża to jakaś masakra :/Super. Bardzo się cieszę bo tu na szpilkach czekaliśmy na informacje