Ja na szczęście w pracy mam przyjemny chłodek. Gdyby nie mdłości i niesmak w ustach byłoby ok. Serce trochę się uspokoiło, mam więcej energii. Dziś akurat jakaś senna jestem ale rano lało, teraz grzeje to pewnie ciśnienie wariuje.
reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Który masz tydzień ze mdłości cię męczą jeszcze ? Pytam bo ja miałam straszne do 15 tc , chwila przerwy i ostatnio znów się nasilają , teraz 21 tcJa na szczęście w pracy mam przyjemny chłodek. Gdyby nie mdłości i niesmak w ustach byłoby ok. Serce trochę się uspokoiło, mam więcej energii. Dziś akurat jakaś senna jestem ale rano lało, teraz grzeje to pewnie ciśnienie wariuje.
10 ale wzięłam go w styczniu ze schroniska. W dosłownie tydzień go wykończył rąk wątroby wcześniej nie było żadnych objawów. A był taki kochany przytulas.Ojej ile miał lat? Ja 3 lata temu straciłam 15,5 letnią kotkę, ryczałam jak głupia. Kota miałam przy sobie dłużej niż tatę (zmarł jak miałam 9 lat). Teraz została z nami 12 letnia kotka, az się boję, ile jeszcze pożyje, a jest przecudowana, towarzyska i bardzo "rozgadana".
19+3tc u mnie mdłości właściwie nie odpuszczają.Który masz tydzień ze mdłości cię męczą jeszcze ? Pytam bo ja miałam straszne do 15 tc , chwila przerwy i ostatnio znów się nasilają , teraz 21 tc
gohya
Weterynarz mówił, że jest plaga nowotworów u zwierząt, mój 3 miesiące walczył się z chłoniakiem.10 ale wzięłam go w styczniu ze schroniska. W dosłownie tydzień go wykończył rąk wątroby wcześniej nie było żadnych objawów. A był taki kochany przytulas.
A gdzie kupowałaś? Szukałam w warzywniakach, ale nie mieli.Można. Mi to pomagało jak miałam anemie przed ciążą. Nie jest jakies rewelacyjne w smaku, ale da sie przezyc.
gohya
ja robiłam sama, ale widziałam na necie, że sprzedaja, np Link do: Sok z Buraków Kiszonych 500ml - BIO FOODA gdzie kupowałaś? Szukałam w warzywniakach, ale nie mieli.
tylko pamiętaj, zapytać lekarza i musi to być z kiszonych buraków, nie zwykły
Ufff. Dobrnęłam do końca. Troszkę mnie nie było ale w sobotę przyjechał mąż i jakoś tak codziennie jak nie goście to coś do roboty i już powoli tydzień zleciał. Gratuluję dziewczyny udanych wizyt. Moja połówkowa we wtorek. Strasznie się znowu boję. I wczoraj poczułam porządne kopniaki po cieście. Nareszcie[emoji3059] Nie wiem jak Wy ale ja coraz więcej jem[emoji85]
reklama
Ojej... Ale dalam sobie w palnik dzisiaj... porzadkowałam nasza działeczke kolo nowego domu, mąż kosił chwasty bo urosły po pas a ja wycinałam wszystko po płotem... tak dobrze czułam się a teraz zdycham... głupia ja
A poza tym mały wczoraj tak dokazywał, że mąż poczul kopniaki jak przyłożył rękę do brzucha ❤
A poza tym mały wczoraj tak dokazywał, że mąż poczul kopniaki jak przyłożył rękę do brzucha ❤