Czytajcie tez dokładniej o sposobie wysyłki!tez trzeba troszkę czekać na przesyłkę i jest ona nadawana z Chin Tak wiec już lepiej opłaca się zamówić na Ali i kupić 2 pary zamiast 1Te same produkty,ta sama jakość Minus ze trzeba na Ali dłużej czekać,ale w cenie 1 pary z polskiej strony można tam zamówić 2 ☺ Mi przyszły w ciągu 2,5tygodnia wiec nie ma tragedii.Osobiście te leginsy wydają się fajniejsze od tych zwykłych ze sklepu bo maja specjalne wycięcia na brzuch i materiał ogólnie mega mi się podoba (miękki i przyjemny dla skóry) Zamiast kupować legginsów teraz normalnych,a później specjalnych ciążowych (nie chce zmieniać na czas ciąży całej garderoby bo należę do osób szczuplejszych) można odrazu zaopatrzyć się w te na cała ciąże ☺ (Ja osobiście ten nadruk z kotkiem wycięłam żeby były całe czarne) Na Ali znajdują się niżej zdjęcie tych spodni od różnych osób,które je kupiło.. Jedynie co bym zmieniła to sznurek bo ten się strasznie pruje
reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Ale jaja a ja myślałam ze Polska produkcja Czyli tez pewnie zamawiają z Ali haha ale się śmiejeCzytajcie tez dokładniej o sposobie wysyłki!tez trzeba troszkę czekać na przesyłkę i jest ona nadawana z Chin Tak wiec już lepiej opłaca się zamówić na Ali i kupić 2 pary zamiast 1
Na bank zamawiają z Ali (podają taki sam czas wysyłki co tam się czeka ) widzę nieźle kroją ja płaciłam przed obniżka lekka 36,02zł z wysyłka (jak macie bony itp to może wyjść jeszcze taniej,a na tej stronie 80zl + pewnie wysyłka wiec już macie 2-3 pary na Ali Szybka rejestracja jest I można obserwować gdzie w danym momencie jest Paczka (później dostaje SMSem ze moze dziś być i listonosz przynosi prosto do domu) I co najważniejsze dla osób,które nie umieją Angielskiego jest w Polskiej wersji ta strona wiec nie ma problemu z zamówieniem ☺Ale jaja a ja myślałam ze Polska produkcja Czyli tez pewnie zamawiają z Ali haha ale się śmieje
Na Ali zamawiam od dłuższego czasu,ale bardziej typu obudowy na telefon i inne pierdoły (i staram się by osoby dawały zdjęcia zamówionych produktów)ubrań boje się bo różnie to bywa (dlatego zamówiłam jedna pare spodni ale już planuje kolejna ☺) Aktualnie czekam dla małego na super body jak będą wyglądać na żywo aż jestem sama ciekawa (były same pozytywne komentarze)
Załączniki
Nie próbowałam, spytam się lekarza, czy mogę pić?A można taki kupić?A próbowałyście sok z kiszonych buraków?
Choć w sumie nie wiem, czy w ciąży można, bo zdania są podzielone.
gohya
Można. Mi to pomagało jak miałam anemie przed ciążą. Nie jest jakies rewelacyjne w smaku, ale da sie przezyc.Nie próbowałam, spytam się lekarza, czy mogę pić?A można taki kupić?
Michalina93
Dziewczyny jak samopoczucie podczas tych upałów ?
Straszne czuję że mi wszystko puchnie. I nic mi się nie chce, a jak już się za coś wezmę to się męczę po 5 minutach sprzątanie trwa 3 godziny bo muszę przerwy robić, dobrze że porządne sprzątanie robi mój co niedzielę, to wystarczy że codziennie po łebkach. Najgorsze odkurzanie bo muszę codziennie przy 4 kotach. W piątek odszedł mój cudaczek za Tęczowy Most
gohya
Ojej ile miał lat? Ja 3 lata temu straciłam 15,5 letnią kotkę, ryczałam jak głupia. Kota miałam przy sobie dłużej niż tatę (zmarł jak miałam 9 lat). Teraz została z nami 12 letnia kotka, az się boję, ile jeszcze pożyje, a jest przecudowana, towarzyska i bardzo "rozgadana".Straszne czuję że mi wszystko puchnie. I nic mi się nie chce, a jak już się za coś wezmę to się męczę po 5 minutach sprzątanie trwa 3 godziny bo muszę przerwy robić, dobrze że porządne sprzątanie robi mój co niedzielę, to wystarczy że codziennie po łebkach. Najgorsze odkurzanie bo muszę codziennie przy 4 kotach. W piątek odszedł mój cudaczek za Tęczowy Most
reklama
gohya
Nie wiem z którego regionu Polski jesteś, ale u nas ogólnie lato jest beznadziejne. Leje, a potem mega upał, codziennie są burze, jak nie w dzień, to w nocy. Wilgotno i wszystko paruje, wszyscy czują się kiepsko,przy takich skokach. Na szczęście jeszcze nie puchnę, ale i tak czuję się czasem słabo.Dziewczyny jak samopoczucie podczas tych upałów ?