gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny 16 tydzień i zdarzają mi się bóle brzucha i przy tym skórcze takie jak na okres najbardziej odczuwalne w podbrzuszu czy to jest normalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeważnie takie bóle pojawiają się przez to że rośnie macica i dzidziuś mam tak co jakiś czas takie bóle miesiaczkowe obecnie 15 tydzień. Lekarz powiedział że to właśnie przez to że wszystko rośnie , ale nie należy oczywiście też tego bagatelizować. Jeżeli hole będziesz miała dość silne dokuczliwe czy też przy tym wystąpi krwawienie wtedy odrazu jedź na ip . Natomiast takie delikatne miesiaczkowe skurcze mogą być z różnych przyczyn np. Tjw. czy też możesz mieć jakąś infekcje czy jakiś stan zapalny . Najlepiej skonsultować się z lekarzem i nie czytać za dużo w Internecie ,bo akurat w sprawach diagnostycznych nie jest to najlepszy poradnik ...Dziewczyny 16 tydzień i zdarzają mi się bóle brzucha i przy tym skórcze takie jak na okres najbardziej odczuwalne w podbrzuszu czy to jest normalne ?
Dziewczyny 16 tydzień i zdarzają mi się bóle brzucha i przy tym skórcze takie jak na okres najbardziej odczuwalne w podbrzuszu czy to jest normalne ?
Gratuluję , ja też wczoraj się dowiedziałam że będę mieć 4-go syna obecnie 16 tydzień , pozdrawiamCześć dziewczyny. Mnie też dawno nie było. Miałam trochę problemów zdrowotnych ale powoli się wszystko normuje. My też po prenatalnych. Z USG i PAPPa wyszło wszystko ok i prawdopodobnie będzie czwarty chłopak[emoji85] Obecnie 15 tydzień i termin się przesunął z 23 na 20 listopada [emoji846] widzę, że nie jestem sama w czwartej ciąży[emoji7] pozdrawiam Wszystkie brzuchatki[emoji8]