angles
Fanka BB :)
Ja też 15 maja mam prenatalne o której godzinie masz? Będziemy przeżywać razemJa jeszcze mam termin na 28 .11 A genetyczne 15maj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 15 maja mam prenatalne o której godzinie masz? Będziemy przeżywać razemJa jeszcze mam termin na 28 .11 A genetyczne 15maj
Ja również mam 19.05, to długo ale trzeba czekać, a termin mam na 26Czekamy razem. Ja mam 19 maja. I chyba mamy takie sam TP 28.11, nim się teraz przesunął [emoji4]
To my chyba jestesmy najdluzej razem bo juz 17 lat ❤ Moj mąż byl moim pierwszym chlopakiem i juz tak zostalo
Ja też 15 maja mam prenatalne o której godzinie masz? Będziemy przeżywać razem
Ja zjadłam na śniadanie płatki z mlekiem i właśnie się położyłam bo tez mnie zemdliłoPowodzenia na wizytach.
Wam mdłości powoli przechodzą- u mnie się rozkrecaja. Jutro zaczynam 11 tydzień. Wczoraj masakra- pierwsze wymioty.
Co do imion to koncepcji brak- wszystkie które mi się podobają już są,,w rodzinie''. Też myslalam- Szymon, Gabriel, Zuzia Julka Nadia- wyjdzie w praniu.
Ja po każdym dziecku wozek sprzedawalam bo więcej miało nie być dzieci no i teraz też muszę kupić, myślę nad używanym.
Ogarnęłam z dziećmi lekcje, upiekłam sernik bo mojemu się zamarzło (Ale śmierdzi nim w całym domu fuj) A teraz coś na obiad trzeba upichcic. Co dziś gotujecie?
Ale moi chłopcy by mieli raj. Obydwaj trenują piłkę nożną. Nieskromnie się pochwale- jeden jest najlepszym napastnikiem z okolicznych klubów A najstarszy rokuje na dobrego bramkarza. Nigdy nie lubiłam piłki nożnej ale teraz jeżdżę na każde ich mecze