Cześć dziewczyny.
Po długiej kolejnej nieobecności melduje się i ja. Kurczę nadrabiam Was cały czas, ale jak chce coś którejś z Was napisać to zaraz zapominam co chciałam, jaki nick itp
zdecydowanie łatwiej mi zapamiętywać imiona
Bardzo się cieszę z udanych wizyt. Cieszę się ze dzieciaczki rosną. Każda fotka z usg jest cudna :
Jedna z Was (przepraszam zapomniałam znowu nick) martwiła się ze dziecko jest mniejsze z usg niż z om. U mnie tez jest różnica 4dni ale to Jest normalne i lekarz nie kazał się tym w ogóle przejmowac. Co innego jak różnica wynosi powyżej 8-10.
@Tutti_frutti_by-Iga chyba Ty mnie pytałaś jak daje radę z nauką zdalną. Jest ok
bardziej muszę się skupiać na tym żeby moja młodsza załoga trzymała się z dala pokoju gdzie najstarsza córka ma lekcje
A w domu mam 9latkę, 7latkę i 2latka. Ponieważ Ty robisz te badania sanco czy nifty - orientujesz się czy przy ciąży bliźniaczej tez określana jest płeć dzieci w przypadku dwójki? Ja te badanie mam 30kwietnia.
@Martii22 super wyglądasz i masz super gromadkę w domku, niedługo ja tez taki skład będę mieć
Co do opinii odnośnie ilości dzieci mnie tez to denerwuje... ludzie patrzą na rodziny z więcej niż dwójką jak na patologię. Zle mi z tym i dlatego zastanawiałam się nad tą czwartą ciążą mimo ze zawsze marzyłam o dużej rodzinie. No ale cóż.... pewnych rzeczy nie przeskoczymy.