Musi być dobrze.Dziś przeszłam na luteinę dopochwowa, może będzie ok [emoji2368]
Plamien, krwawień nie ma więc zobaczymy.
reklama
230zl w diagnostyceCześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.
sandyy
Fanka BB :)
To co mi się ubzduralo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To moje 2 wymioty [emoji1787] ale mdłości są cały czas. Więc jeszcze, mam nadzieję, liderem nie jestem tego niechlubnego tytułu [emoji2]
sandyy
Każdy lekarz ma chyba swoje standardy. Bo mój kazał mi badać d3, lipidogram itpMoże wszystkich Ci nie zlecił lekarz, ja mam 9 badań z tego co liczyłam chyba że sie pomyliłam. No ale zobaczymy ile wyjdzie. [emoji848]
kociara :)
Dzisiaj kilka wizyt i opowieści przed nami. Ja o 15.40 wizytuje, już stres mnie łapie :/
Ewarut
420Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.
agabaj92
To malutko jak na pierwsze ciążowe. A ile miałaś badań do zrobienia?230zl w diagnostyce
Masakra ile płaciłaś, zależy też jakie badania. Ja sie jutro przekonam. Ale nie żałuję decyzji o zmianie lekarza no trudno, że prywatnie.
Pyska932
Mi Pani w laboratorium wyliczyła 350zl więc zrezygnowałam i idę dziś na wizytę w ramach ubezpieczenia PZU żeby Pani doktor wypisała mi skierowanie na badaniaTo malutko jak na pierwsze ciążowe. A ile miałaś badań do zrobienia?Masakra ile płaciłaś, zależy też jakie badania. Ja sie jutro przekonam. Ale nie żałuję decyzji o zmianie lekarza no trudno, że prywatnie.
reklama