reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Dzisiaj piękna pogoda 😊
W tym tygodniu planuję zająć się ogródkiem warzywnym trzeba tam już coś w końcu posiać i będziemy korzystać 😍
Nie mamy dużego, ale na własne potrzeby wystarcza.
Ma któraś z Was?

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ☺

reklama
Pamiętacie jak w zeszłym tygodniu miałam fazę na banany? [emoji529] no cóż, temat przedawniony [emoji1787] po tym jak w piątek ledwo go zjadłam i wylądował w [emoji372] meczac mnie przeokropnie [emoji1787] przyszła faza na jabłka [emoji2] obowiązkowy punkt śniadania i nie tylko [emoji1] zobaczymy jak długo [emoji1787][emoji1787]
Ja banany jem, najwięcej to mnie do słodkiego ciągnie [emoji2368]

Pamiętacie jak w zeszłym tygodniu miałam fazę na banany? 🍌 no cóż, temat przedawniony 🤣 po tym jak w piątek ledwo go zjadłam i wylądował w 🚽 meczac mnie przeokropnie 🤣 przyszła faza na jabłka 😃 obowiązkowy punkt śniadania i nie tylko 😄 zobaczymy jak długo 🤣🤣
Ja też jem jabłka i gruszki których nigdy nie lubiłam haha

Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.

Dziewczyny jest któraś z woj. śląskiego? słyszałyście o bezpłatnych badaniach prenatalnych z funduszy unijnych? dla wszystkich kobiet do 35 roku życia?
wiecie może gdzie można wykonać i jak z terminami?
zamierzam jutro podpytać ginkę o to
Jestem z woj.lubuskiego i na prenatalne dostałam skierowanie na NFZ podczas 2 wizyty. Też się zdziwiłam bo mam 27lat, a byłam pewna że to tylko po 35 roku. Ale mówiła że teraz jest dla wszystkich. Popytaj gin na wizycie, jeśli jest możliwość to warto skorzystać :)

reklama
Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.
Tak na 400 zł trzeba się nastawiać :(

Do góry