reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Dzień dobry :)
Witam nowe mamusie :)

U mnie śnieg pada, to może na Wielkanoc na sankach będziemy jeździć, skoro całą zimę się nie udało :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) Jeszcze tydzień muszę czekać [emoji24] Ale w środę jadę do laboratorium pewnie zrobi badania.

Co dziś dobrego jecie? Właśnie gotuję jajka na twardo. Potem będą pierogi i na kolację gołąbki :) Od rodziców dostaliśmy zapasy :)
I mnie już pomidorowa z makaronem gotowa na obiad zaraz zrobię placuszki z jabłkiem, bo synuś sobie zażyczył.
U mnie też śnieg [emoji849]

Po sprzatałam, po myłam podłogi... Teraz chwilką przewy...
Dobrze, że dzieci dziś współpracują. A i jeszcze to nieszczęsne pranie, mam obrzydzenie do tego jak mam je wstawiać. Muszę to robić codziennie czy u Was też jest tyle prania?

reklama
Zauważyłam że od dwuch dni mam coś takiego jak ból miesiączkowy gdy leżę na prawym lub lewym boku.
Ma któraś tak samo?
Zostaje mi tylko leżeć na plecach lub na brzuchu.

Do tego całą noc śniły mi się głupoty związane z usg. Chyba zaczynam podświadomie się bac przed dzisiejszą wizytą
Mnie bolą ale tak niby plecy niby bok jak sie położę na jedną czy drugą stronę.

I mnie już pomidorowa z makaronem gotowa na obiad zaraz zrobię placuszki z jabłkiem, bo synuś sobie zażyczył.

Dobrze, że dzieci dziś współpracują. A i jeszcze to nieszczęsne pranie, mam obrzydzenie do tego jak mam je wstawiać. Muszę to robić codziennie czy u Was też jest tyle prania?
Kurczę u was śnieg a u mnie jak już to tylkp deszcz. Dziś na szczęście troszeczke mi lepiej, gardło mniej boli i chyba katar delikatnie też sie zmniejszył, więc najdzieja jest że do środy wydobrzeje. Ja też byłam już ma pierwszym usg ale był sam pęcherzyk więc ide w środę na kolejną wizyte po 2 tygodniach.

Nowe mamusie witam i zbytnio nie radze patrzeć na te wszystkie aplikacje kalkulatory, bo u mnie to sie raczej nie sprawdza (zobaczymy co lekarz w środę powie, który tydzień).

Mi zabraniają cokolwiek robić [emoji23][emoji23]

Dzień dobry :)
Witam nowe mamusie :)

U mnie śnieg pada, to może na Wielkanoc na sankach będziemy jeździć, skoro całą zimę się nie udało :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) Jeszcze tydzień muszę czekać 😭 Ale w środę jadę do laboratorium pewnie zrobi badania.

Co dziś dobrego jecie? Właśnie gotuję jajka na twardo. Potem będą pierogi i na kolację gołąbki :) Od rodziców dostaliśmy zapasy :)
Ja zrobiłam wczoraj taka pastę z makreli w pomidorach, jajka gotowane, cebula, majonez ☺️. Mniam

reklama
Do góry