Paraply
Fanka BB :)
Też mam kłucie jak kichnę.Ja mam pare razy dziennie ale tylko gdy kichne lub szybko się rusze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam kłucie jak kichnę.Ja mam pare razy dziennie ale tylko gdy kichne lub szybko się rusze
Ale jak miałam kartę Rossman i wczoraj dodalam Rosnę to też nie dostanę? Czy wtedy tak?Tutaj jest opisane o pieluszkach. Najpierw dostaje się maila i wtedy dopiero można odebrać. Podobnie jest z oliwką tylko ona wcześniej bodajże jest.
Rosnę jest w karcie Rossmann. Ale jak już ktoś ma tą kartę i doda ciążę to niestety nie dostanie tych produktów za grosz. Proponuje wtedy założyć nowe konto na innego maila [emoji4]Pampers | Drogeria Rossmann.pl
www.rossmann.pl
A ja z takim pytaniem. Tak 2 czy 3 razy dziennie mam nawet silny ból jajnika jakby.miala któraś tak?
Ja w nocy tak mam jak się gwałtownie przekrece lub jak kichneO właśnie przeważnie jak się ruszę to mam [emoji2356]
Pewnie to normalne
Ja tak mialam... taki bol u mnie trwal1,5 tyg od monentu planowanej @ az do pozytywnego testu. Teraz boli od czasu do czasu ale juz znacznie mniej. Wtedy nie wiedzialam ze to ciaza i bralam na bol Naproxen. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam ..
Czyli nie jestem sama [emoji110]Ja w nocy tak mam jak się gwałtownie przekrece lub jak kichne
Moja ginekolog też stwierdziła, że latem wirus się uśpi a jesienią znów wróci. Podobnie jak grypa.Witam wszystkie nowe mamusie [emoji4]
Ja mialam kolejną słabą noc, nie wiem czemu ale wybudzam sie po kilka razy i nie mogę zasnąć a do tego tam takie rzeczywiste sny czasami dobre czasami źle i przez nie tez sie wybudzam...mysle ze to przez hormony [emoji849]. Co do wirusa to ja sie codziennie boję, poki co siedzimy w domu z dziecmi ale mąż do pracy chodzi więc mam nadzieje ze tego nie przyniesie. U nas straszą ze ten wirus zrobi sie sezonowy i na jesien moze wrócić, tego sie obawiam zeby w listopadzie sie nie pojawil [emoji54] Wczoraj rozmawialam z ciotką 69lat i ona do mnie mowi ze wirusa sie nie boi bo wirusy zawsze byly a pozatym on atakuje tylko ludzi co wracają z zagranicy, no ręce mi opadly..A wiecie co jest najgorsze, ze mnostwo starszych ludzi tak mysli i go olewa. Kolezanka z Polski mowi ze w jej miescie duzo dziadkow chodzi normalnie po ulicach a mlodzi siedzą w domu, tez macie takie spostrzezenia?
Witam wszystkie nowe mamusie
Ja mialam kolejną słabą noc, nie wiem czemu ale wybudzam sie po kilka razy i nie mogę zasnąć a do tego tam takie rzeczywiste sny czasami dobre czasami źle i przez nie tez sie wybudzam...mysle ze to przez hormony . Co do wirusa to ja sie codziennie boję, poki co siedzimy w domu z dziecmi ale mąż do pracy chodzi więc mam nadzieje ze tego nie przyniesie. U nas straszą ze ten wirus zrobi sie sezonowy i na jesien moze wrócić, tego sie obawiam zeby w listopadzie sie nie pojawil Wczoraj rozmawialam z ciotką 69lat i ona do mnie mowi ze wirusa sie nie boi bo wirusy zawsze byly a pozatym on atakuje tylko ludzi co wracają z zagranicy, no ręce mi opadly..A wiecie co jest najgorsze, ze mnostwo starszych ludzi tak mysli i go olewa. Kolezanka z Polski mowi ze w jej miescie duzo dziadkow chodzi normalnie po ulicach a mlodzi siedzą w domu, tez macie takie spostrzezenia?