reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Witam się z Wami dziś urodzinowo! [emoji2] dziś będę świętować, jak na koronawirusa przystało w domu [emoji1787] szkoda trochę, że nie można nikogo zaprosić na ciacho ale coz.. W salonie mam męża i chomika - damy radę [emoji1787] zmykam na kawę, a Wam miłego dnia [emoji846]
Wszystkiego najlepszego[emoji8]
Życzę zdrówka, wytrwałości w wysiadywaniu dzieciaczka i zdrowego dzidziusia za 7 miesięcy[emoji3060][emoji123]

reklama
Witam się z Wami dziś urodzinowo! 😃 dziś będę świętować, jak na koronawirusa przystało w domu 🤣 szkoda trochę, że nie można nikogo zaprosić na ciacho ale coz.. W salonie mam męża i chomika - damy radę 🤣 zmykam na kawę, a Wam miłego dnia 🙂
Wszystkiego najlepszego, zdrówka dla Ciebie i dzieciaczka 😊
Aaaa no tak, wybacz amebie ciaxowej[emoji23]
🤣🤣🤣😂😂 Ojej wiem coś o tym, od początku ciąży czuje się jak ameba ciążowa, ciągle wszystkiego zapominam i w ogóle jakoś wolniej "trybie" 🤣

Jak myślicie czy można pić sok z malin własnej roboty? Strasznie boli mnie gardło. Macie jakieś pomysły?
Własnej roboty raczej tak, też pije soki własnej roboty. Tyle że u mnie dziś masakra nos zawalony, gardło boli. A w środe mam wizyte u lekarza i mam nadzieje serduszko zobaczyć. Musze jakoś sie podleczyć po domowemu.

Witam się z Wami dziś urodzinowo! 😃 dziś będę świętować, jak na koronawirusa przystało w domu 🤣 szkoda trochę, że nie można nikogo zaprosić na ciacho ale coz.. W salonie mam męża i chomika - damy radę 🤣 zmykam na kawę, a Wam miłego dnia 🙂
Sto lat sto lat! Miłego dnia i dużo zdrowia 😘

reklama
Własnej roboty raczej tak, też pije soki własnej roboty. Tyle że u mnie dziś masakra nos zawalony, gardło boli. A w środe mam wizyte u lekarza i mam nadzieje serduszko zobaczyć. Musze jakoś sie podleczyć po domowemu.
Coś piszą ze może wywołać skurcze macicy, czy możesz sie podpytac swojego lekarza tak przy okazji?

Do góry