Ja też okolice Leszna ale w stronę GostyniaJa z Włoszakowic okolice Leszna
reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
Średnia z 12 miesięcyZa luty już dostałam podobna wypłatę do poprzedniego m-ca a jak będzie za marzec jeśli dostanę L4 to będzie to średnia z ostatnich miesięcy czy to będzie liczone tylko od podstawy? W mojej firmie jest zwyczaj obcinania premii za L4. O kasę niby nie chodzi bo zdrowie ważniejsze ale fajnie wiedzieć na czym stoję
Oki to mam nadzieję że mi pomoże. Dzięki za info i wsparcie .To pierwsza ciąża i forum dużo mi daje.Mi tak w poprzedniej ciazy wpisywala
Dzięki uspokoilas mnieŚrednia z 12 miesięcy
Cześć dziewczyny! witam się w 6stym tygodniu (5t6d) wizyta u lekarza w czwartek, mam nadzieje, ze będzie dobrze termin wg OM to 4. Listopada, pierwsza ciąża mam natomiast ogromna senność, ledwo jestem w stanie pracowac.... nic poza tym z objawów typu mdłości, ale sen mnie zwala z nóg....
Witamy
agabaj92
Fanka BB :)
Witaj [emoji4] który tc?Ja też okolice Leszna ale w stronę Gostynia
Według kalkulatora 5t5d ale pierwsza wizyta 19.03 zobaczymy co powie lekarzWitaj [emoji4] który tc?
Witajcie dziewczyny, ale wy tu szybko piszecie ze nie bylo mnie jeden dzien a mam tyle do nadrobienia. Witam wszystkie nowe dziewczyny, gratuluje i zycze spokojnych ciąż
Powiem Wam ze jednego dnia czuje sie ok a drugiego mam lekkie objawy ciazowe, potem znow jest ok a ja schizuje czy oby na pewno wszystko jest ok, tak chyba bedzie do konca ciąży
Co do koronawirusa to ja jestem przerazona. Poki jeszcze byl daleko to sie nie przejmowalam. Potem pojawil sie w mieście oddalonym o 80 km odemnie a wczoraj potwierdzili 2 przypadki w mojej miejscowosci Gdybym nie byla w ciąży to bym tak nie panikowala...Caly zeszly tydzien mialam mega przeziebienie, dopiero co wrocilam do pracy a tu korona ehh.. Nie mam szans pojsc na zwolnienie a pracuje w szkole...Zrobilam zapasy juz dawno, takze ile moge to bede unikac ludzi..
Powiem Wam ze jednego dnia czuje sie ok a drugiego mam lekkie objawy ciazowe, potem znow jest ok a ja schizuje czy oby na pewno wszystko jest ok, tak chyba bedzie do konca ciąży
Co do koronawirusa to ja jestem przerazona. Poki jeszcze byl daleko to sie nie przejmowalam. Potem pojawil sie w mieście oddalonym o 80 km odemnie a wczoraj potwierdzili 2 przypadki w mojej miejscowosci Gdybym nie byla w ciąży to bym tak nie panikowala...Caly zeszly tydzien mialam mega przeziebienie, dopiero co wrocilam do pracy a tu korona ehh.. Nie mam szans pojsc na zwolnienie a pracuje w szkole...Zrobilam zapasy juz dawno, takze ile moge to bede unikac ludzi..
Joasia.k85
Początkująca w BB
Cześć jaka tu cisza dziewczyny co u Was jak się czujecie ??
reklama
Ja znośnie, dzisiaj pierwsza wizyta u ginekologa. Liczyłam już na ale jestem dopiero 5+4 wg aplikacji i z tego co pisały dziewczyny to jeszcze nie widać na tym etapie.Cześć jaka tu cisza dziewczyny co u Was jak się czujecie ??