reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Uwaga. Ja juz po badaniach. Beta niska ale wedlug usg jest to 4 tydzien wiec wczesnie i plamienie moze byc ale moze byc tak ze to wstep do poronienia. Mam czekac co sie bedzie dziac i przyjsc za tydzien. Z racji ze jest wczesnie natura ma zadecydowac. Modlcie sie dziewczyny prosze
Kochana będzie dobrze pomodlimy się żeby było ok 😘😘😘

reklama
Nie robilam bety wczesniej wcale. No ale jestem 4 dni po spodziewanej miesiaczce wiec wydaje mi sie ze beta jest za mala. Nie dali mi wynikow i nie wiem jakie sa normy tam w laboratorium ale byla chyba 22.48 a usg wskazywalo bardzo wczesna ciaze. No ale obawiam sie ze to koniec. Mam zbyt duzego pecha w zyciu zeby sie udalo [emoji25] w piatek kontrola ale pojde zrobic w poniedzialek bete. Jak myslisz? Tak dla spokoju? Sprawdzic czy spadla czy urosla
Oby Twoje czarnowidztwo sie nie sprawdzilo[emoji11]
Pewnie powtorz bete, bedziesz wiedziala, na czym stoisz[emoji10]

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Ostatni okres miałam 4 lutego, cykle średnio 27-28 dniowe, okres powinien być na początku tygodnia, nie doczekałam się 😉 W czwartek zrobiłam test - wynik pozytywny i pierwszą betę.
Od 2 miesięcy biorę euthyrox 50, w lutym robiłam tsh - wynik 1,6 czyli ok (wcześniej było ponad 4).
Endokrynolog powiedział, że jeśli zajdę w ciążę mam szybko zrobić tsh i do niej przyjść. I tutaj mam rozkminę - chce też zrobić drugą betę, endokrynolog przyjmuje w środy. Iść na betę w poniedziałek rano, od razu zrobisz tsh i zanieść wyniki w środę, czy iść w środę rano, zrobić betę i tsh, po południu endokrynolog?
Wiem, że stwarzam sobie problemy, ale to pierwsza ciąża, chce żeby było wszystko ok. Jak myślicie? Poniedziałek czy środa? Ma to jakieś znaczenie? 😜
Do ginekologa na pierwszą wizytę jestem zapisana dopiero na 16.03, myślicie, że to nie za późno?
Z góry dziękuję za pomoc, trzymam za Was wszystkie kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze 👍 😊

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Ostatni okres miałam 4 lutego, cykle średnio 27-28 dniowe, okres powinien być na początku tygodnia, nie doczekałam się [emoji6] W czwartek zrobiłam test - wynik pozytywny i pierwszą betę.
Od 2 miesięcy biorę euthyrox 50, w lutym robiłam tsh - wynik 1,6 czyli ok (wcześniej było ponad 4).
Endokrynolog powiedział, że jeśli zajdę w ciążę mam szybko zrobić tsh i do niej przyjść. I tutaj mam rozkminę - chce też zrobić drugą betę, endokrynolog przyjmuje w środy. Iść na betę w poniedziałek rano, od razu zrobisz tsh i zanieść wyniki w środę, czy iść w środę rano, zrobić betę i tsh, po południu endokrynolog?
Wiem, że stwarzam sobie problemy, ale to pierwsza ciąża, chce żeby było wszystko ok. Jak myślicie? Poniedziałek czy środa? Ma to jakieś znaczenie? [emoji12]
Do ginekologa na pierwszą wizytę jestem zapisana dopiero na 16.03, myślicie, że to nie za późno?
Z góry dziękuję za pomoc, trzymam za Was wszystkie kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze [emoji106] [emoji4]
Witaj [emoji846]
Gratuluję ciąży i radziłabym na spokojnie podchodzić [emoji3526] endokrynolog ważna sprawa.

U Nas noc kiepska, malutek wymiotował strasznie. Chyba jakieś zatrucie, albo jelitówka.
Mój brzuch ustal w boleściach, ale za to muli mnie.

Dzień dobry moje drogie jak się czujecie?? Mnie dziś w nocy Nie bolał brzuszek jutro już wizyta i wkoncu się dowiem co i jak. Miłej niedzieli dla Was i brzuszków buziaki 😊😘

Dziewczyny. A wiec moje przeczucie bylo dobre. Dzis krwawie okropnie. Byla to ciaza biochemiczna 5 tydzien. Nie zamartwiam sie. Wyplakalismy sie juz no ale coz...licze na kolejny cykl 😊 powodzenia

reklama
Do góry