reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Byly [emoji7]
Obawiam się strasznie dzisiejszych czasów... jak kasa rządzi wszystkim. Wiadomo, my tsz ulegamy temu pedowi, ale jednak uchronić dziecko trudno, by się nie zatracilo [emoji849]
Dokładnie. Ciezko bedzie dziecku wmowic ze kasa to nie wszystko ale ja sie smieje ze bede miala madre dziecko bo juz teraz mi mozg zabiera 😂 ostatnio sie zastanawiam nad pisownia słów żeby nie robic błędów ortograficznych i czesto mi nie wychodzi a nigdy nie bylo z tym problemu. To moze jak już będzie takie mądre to i to zrozumie ze kasa to nie wszystko
U nas też buziaki [emoji7]
Urocze to[emoji7]
Jeju jakie to slodkie 😍 zazdroszcze Wam tego.
Rozumiem to. Ja czekałam na rodzeństwo 16 lat. Mimo wielkiej różnicy wieku mamy z siostrą super relację. [emoji16]
Ja mam brata 18 lat starszego i 2 lata mlodszego odemnie a siostra jest 15 lat starsza. Teraz świetnie sie dogadujemy. Wcześniej nie bylo wspolnych tematów za wiele a mlodszy brat wkurzal bo mi sie za niego obrywalo..

reklama
Dziękuję Ci za te słowa otuchy, narazie ogrom we mnie zwątpienia, a te mdłości i totalny brak sił nie pomaga :(
Zwatpienie jest też dlatego bo jesteś odpowiedzialna mama i miałaś ciężko po urodzenia syna. Jego choroba...
Pogodzisz choć to ogrom pracy, moja starsza dopiero jak młodszy zaczął raczkowac to go zaakceptowała ale ona miała inne zle doświadczenia z bratem bo ja ciągle z nim w szpitalu od urodzenia, i ona czuła że on jej mamę zabrał, do dziś mówi że jestem tylko jej...
Myślę. Ze Michał zaakceptuje rodzeństwo. To bardzo uczuciowe i empatyczny chłopiec. I nawet jak sie bawi z kims młodszym to jest opiekuńczy 💗 co prawda mówi ze małych Dzidzi niecierpi bo sa ohydne i sie slinia 😂😂 alw mówi ze jego dzidzia jedzie kochał 💗

Dobrze, że ja nie mam apki bo i tak Ostatnio mam zaćmienie umysłu. Nawet jak was czytam zapominam cytować i potem nie wiem co komu miałam odpisać.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytania i podtrzymywanie na duchu.
Nie martwcie się pokochacie woje dzieci i będziecie wiedziały co robić. I to, że niektóre nie akceptują na razie ciąży nie oznacza, że będą złymi mamami. Ja jak byłam z młodym w ciąży to strasznie go nie chciałam , a jak zobaczyłam to miłość nie ograniczona. I przez to, że miałam wyrzuty, że go w brzuchu nie kochałam potem chciałam mu to wynagrodzić i strasznie go rozpiescilam swoją obecnością. 30 min nie mogl bez mnie wytrzymać i do 6 roku życia beczal gdzie moja mamusia. Z łóżka wyprowadził się w wieku 13 lat i do tej pory przylepia się kiedy może .
Z małą na razie stan prawny nie jest uregulowany , miała odbyć się rozprawa teraz na początku kwietnia, ale przez korona została odwołana. I tak żyjemy w zawieszeniu.

Dokładnie. Ciezko bedzie dziecku wmowic ze kasa to nie wszystko ale ja sie smieje ze bede miala madre dziecko bo juz teraz mi mozg zabiera [emoji23] ostatnio sie zastanawiam nad pisownia słów żeby nie robic błędów ortograficznych i czesto mi nie wychodzi a nigdy nie bylo z tym problemu. To moze jak już będzie takie mądre to i to zrozumie ze kasa to nie wszystko

Jeju jakie to slodkie [emoji7] zazdroszcze Wam tego.

Ja mam brata 18 lat starszego i 2 lata mlodszego odemnie a siostra jest 15 lat starsza. Teraz świetnie sie dogadujemy. Wcześniej nie bylo wspolnych tematów za wiele a mlodszy brat wkurzal bo mi sie za niego obrywalo..
Haha [emoji16] to się nazywa kalafior ciazowy [emoji16]

No to jestem po usg....
Maluch ma 4 cm i jestem w 10tc i 5 d :cool2:
Tak jak wczoraj brykal na usg i badaniach ... Tak dzisiaj nic ... nawet rączka czy nózka nie machal :no2:
Jedynie serduszko bilo ... i powiem Wam się się zmartwilam, że nic a nic aktywności ehhh
Teraz będę się martwić aż do 4 maja

No to jestem po usg....
Małych ma 4 cm i jestem w 10tc i 5 d :cool2:
Tak jak wczoraj bryka na usg i badaniach ... Tak dzisiaj nic ... nawet rączka czy nózka nie machal :no2:
Jedynie serduszko bilo ... i powiem Wam się się zmartwilam, że nic a nic aktywności ehhh
Teraz będę się martwić aż do 4 maj
Spokojnie moze ma mniej aktywny dzień. Najważniejsze ze serduszko bije ❤

reklama
Do góry