reklama
Paraply
Fanka BB :)
Poproszę o dopisanie jeśli można.Szukajcie się
U mnie jest diagnostyka otwarta.Hej A co robicie w kwestii badań krwi? Bo laboratoria nadal zamknięte...wiadomo że przy prenatalnych zrobią te Ppa czy jakiś Tak, ale co z całą reszta? Glukoza itp?
Jestem zaDruga moderatorka potrzebna jest do stworzenia tej grupy zamkniętej?
Jeśli jeszcze nie ma drugiej oraz dziewczyny nie mają nic przeciw, to ja mogę się zgłosić.
Dziewczyny, co Wy na to?
Super gratulacje fajnie że poznałaś płeć. Pokaż foto ☺ lubię oglądać te wszystkie zdjęcia USG tych małych cudów ☺Jestem i ja.
Przepraszam ale ja jakos nie ogarniam tej aplikacji, nie mogę cytować a tak dużo piszecie, że nie pamietam już co komu chciałam odpisac.
Usg dzisiejsze trwało ponad godzinę! Maluszek nie chciał się odwrócić
Ale jakoś jakoś się udało.
Wszystkie przepływy ok.
Kość nosowa jest.
Nt 1.5
Wszystkie narzady na swoim miejscu.
Matko jak ja się cieszę.
Ryzyko skorygowane po usg ... zmniejszyło się ponad 4krotnie.
Aż się popłakałam.
Aaaaa i na 90% córeczka
GratulacjeWitam, ja tez dziś po wizycie, bobas rośnie jak na drożdżach, 10 t6d - 4,20 cm, bardzo się wiercił, machał rączkami i nóżkami. Serce ładnie biło. Jutro idę zrobić cały pakiet badań na tarczyce z związku z tym TSH I mam przepisany euthyrox. Pozdrawiam
Martii22
Jestem i ja.
Przepraszam ale ja jakos nie ogarniam tej aplikacji, nie mogę cytować a tak dużo piszecie, że nie pamietam już co komu chciałam odpisac.
Wszystkie przepływy ok.
Kość nosowa jest.
Nt 1.5
Matko jak ja się cieszę.
Aż się popłakałam.
Aaaaa i na 90% córeczka
Ale super że wszystko dobrze i córeczka-zazdro
Paraply
Zazdro i gratuluję [emoji4] A powiedz mi, robiłaś te usg u lekarza z certyfikatem czy nie?Jestem i ja.
Wszystkie przepływy ok.
Kość nosowa jest.
Nt 1.5
Matko jak ja się cieszę.
Aż się popłakałam.
Aaaaa i na 90% córeczka
Mam nadzieję, że Ci nieposiadający certyfikatu ogarniają te tematy? [emoji849]
I co to znaczy że "ryzyko skorygowane po usg zmniejszyło się ponad 4krotnie"? Jakie ryzyko?
katee.kay
Spróbuj tutaj: Link do: Listopadowe mamy 2020Dziewczyny gdzie mamy się szukać? Na jakiej liście?
Dziękuję Ci za te słowa otuchy, narazie ogrom we mnie zwątpienia, a te mdłości i totalny brak sił nie pomagaNie mów tak !!! Na pewno kochasz już to maleństwo tylko boisz się nowej sytuacji. Nie bylas na to gotowa. Ale zobaczysz ze będzie dobrze i będziesz miala cudowna duza rodzinkę uwielbiam takie rodziny sama marze o takiej .
Ja tez! Ja tez!Szukajcie się
reklama
Pogodzisz choć to ogrom pracy, moja starsza dopiero jak młodszy zaczął raczkowac to go zaakceptowała ale ona miała inne zle doświadczenia z bratem bo ja ciągle z nim w szpitalu od urodzenia, i ona czuła że on jej mamę zabrał, do dziś mówi że jestem tylko jej...Ja też miałam takie obawy. Dwie mi spędzał sen z powiek przez cala ciąże. Ze nie obudzę się w nocy do małego jak będzie płakał. I jak sie urodził to 3 nocy oka nie zmruzylam i ze nie będę potrafila ubrać nic przez głowę, bo u noworodków taka gibiaca głowa... Haha miałam same body na troczki żeby nie przez głowę. W szpitalu dziecko było w szpitalnych i był pierwszy obchód dziecięcy , pielegbiarka przyszla i mówi szybko rozebrać dziecko będzie wizyta. Ja szybko rozebralam. A później po wizycie ja mam ubrać a tu body przez glowe były w domu klnelam na te troczki i kupiłam kilka przez głowę
I teraz tez już mam obawy. Czy będę potrafila znowu karmić piersią, jak urodzić, bo z synem miałam cc a teraz co mam zrobić bo sie boje i sn i cc która super przeszłam. Jak pogodze czas dla starszaka I malucha.. Ale wiem ze to tylko obawy