kasienka862
Fanka BB :)
Oki Kolezanki...Cos mnie spanie bierze... Życze wiec Dobranoc i Kolorowych snow :-) i do juterka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow to 8miesiac?Dziewczyny pocieszacie! Myslalam ze tylko ja mam taki ogromny brzuch. Wyglada na 6 miesiac . W pierwszej ciazy wiekszosc sie zorientowala ze jestem w ciazy w 5/6 miesiacu a tu teraz taki mega wieloryb juz ze mnie.
Zobacz come moja kolezanke w 8 miesiacu z fantastica urodziny mala dziewczynke, cos okolk 2500 kg i lekarze mobili ze taka jej budowa i urina, ze jakby to dziecko bylo mega w srodku.
Jak to fajnie, ze nie jestem samaTo ja chyba tak samo wyglądam jakbym jeszcze nie schudła po poprzedniej ciąży
Ja ostatnio dostalam wysypki, pierwszego dnia na przedramionach i lydkach a następnego praktycznie na calym ciele. Takie czerwone plamki jak po ugryzieniu komara,strasznie swedzace. Nigdy w zyciu na nic nie bylam uczulona, poszlam do lekarza rodzinnego i powiedziala mi ze wyklucza cokolwiek związanego z ciaza i ze na 90% to skutek czegos co zjadlam. Przepisala mi tabletki na alergie niegroźne dla ciezarnych,po jednej na drugi dzien juz bylo o niebo lepiej. Ale swoja droga odstawilam calkiem sok pomaranczowy który pilam w duzych ilościach i zielone ogorki. Podejrzewam,ze sa tak obficie pryskane ze nawet ich umycie moglo spowodowac jakas reakcje alergiczna. Moze tez spróbuj z odstawieniem jakiegos pokarmu,oby pomogloHmm ja czytałam o tych wysypkach i trochę sie zgadza tylko właśnie większość jest na późniejszym etapie ciąży a ja nadal nie wiem co mam :/
Wysypka w ciąży - skąd się biorą krostki na ciele i jakie są rodzaje wysypek w ciąży
Wysypka na plecach, udach czy na brzuchu w ciąży to coś, co może poważnie zaniepokoić przyszłą mamę. Nie zawsze wysypka w ciąży jest powodem do niepokoju (skóra...www.mjakmama24.pl
Taka chudzinka jak na 8 miesiącDziewczyny pocieszacie! Myslalam ze tylko ja mam taki ogromny brzuch. Wyglada na 6 miesiac . W pierwszej ciazy wiekszosc sie zorientowala ze jestem w ciazy w 5/6 miesiacu a tu teraz taki mega wieloryb juz ze mnie.
Zobacz come moja kolezanke w 8 miesiacu z fantastica urodziny mala dziewczynke, cos okolk 2500 kg i lekarze mobili ze taka jej budowa i urina, ze jakby to dziecko bylo mega w srodku.