reklama
sandyy
Fanka BB :)
Masz przebyte i jest okPowiedzcie jeśli wiecie co oznaczają te wyniki cytomegalii ? Jest się czym martwić ?
aga053
Mnie działa bez problemuCzy Wam apka dziś normalnie chodzi?
Mnie non stop wywala dziś, restartowalam telefon, zainstalowalam apke jeszcze raz i coś nie trybi
Ewarut
Czy Wam apka dziś normalnie chodzi?
Mnie non stop wywala dziś, restartowalam telefon, zainstalowalam apke jeszcze raz i coś nie trybi
Bo wszyscy będziemy przechodzić na nową apke. Jest tragedia z nią. Proponuję przypomnieć sobie hasło i login bo będzie trzeba się na nowo logować. Ja walczyłam 2 godziny.
angles
Ale super Kochana w wiadomości sam nick?12+6 mój brzusio
Ewarut
Ale super Kochana w wiadomości sam nick?
Może byc
*anette*
Też się spotkałam z takimi opiniami na temat TSH w ciąży, ja mam właśnie w okolicach 2 (pred ciążą miałam w okolicy 1,5) i stracham się że mi jeszcze podskoczy więc na czwartek zamówiłam telewizytę u endokrynologa. Ginekolog mówi że jest OK ale ja wolę dmchać na zimne. W razie czego wezmę e-receptę na wyższą dawkę. Ja biorę LetroxJa mam nadciśnienie od 18 roku życia, ostatnio najadlam się strachu bo miałam 140/100 ale czytałam że niebezpieczne jest powyżej 160/110 więc trochę się już uspokoiłam. Mam nadzieje ze w późniejszych tygodniach ciąży nie będzie mi ciśnienie rosło bo też wiem czym to grozi.
Ooo ja zawsze regularnie robiłam rzęsy bo nie cierpię malować rzęs, no ale z racji korony trzeba było zrezygnować, na szczęście moje rzęsy już dochodzą do siebie niedługo u nas też mają otworzyć salony ale mąż mówi, żebym sobie na razie odpuscila.
Wczoraj miałam rozmowę z endokrynologiem, pytała czy biorę jod bo jest bardzo ważny w dawce 200 dziennie. Ale jod mam w Pregna Plus.
Mam nadzieję że u mnie ciśnienie aż tak skakać nue będzie, zobaczymy.
Byłam dziś dziewczyny na szybko w laboratorium zrobić tsh i ft4, bo moja endokrynolog mnie wczoraj nastraszyla, że pomimo tego, że miesiąc temu miałam tsh 1,3, to nie oznacza, że teraz nie podskoczylo do powyżej 2. I Trzeba będzie zmienić dawkę eutyrox. A nie lecze się na nic, nie mam niedoczynności.
Mówiła że do 12 tygodnia rozwija się mózg dziecka, i że w tym okresie musimy mieć tsh poniżej 2, bo inaczej bardzo źle wpływa to właśnie na mózg dziecka. Niestety tsh może sobie w ciąży skakac jak chce, więc dziewczyny, również to kontrolujcie
reklama
sandyy
Tragedia... a najlepsze, że jak ściągnęłam ze sklepu Play na nowo to też nie działa... więc przez stronę korzystam :/Bo wszyscy będziemy przechodzić na nową apke. Jest tragedia z nią. Proponuję przypomnieć sobie hasło i login bo będzie trzeba się na nowo logować. Ja walczyłam 2 godziny.