Dzień dobry. Ja też spać nie mogę. Ale ja to potrafie mieć tak , że trzy noce pod rząd nie śpię prawie w ogóle, potem śpię po 4 godziny, potem po 12. I tak w kółko. Najgorzej przy pełni mam .
Strasznie dużo płacicie za badania. Ja już kiedyś pisałam, że dużo mam w pakiecie , a inne o pół tańsze. Tylko, że trzeba jechać, a ja mam lenia. I , aż mi wstyd bo jak was czytam, że macie po 80km , a ja mam jakieś 7 , a mi się wydaje to daleko. Na hulajnodze jestem w jakieś 15-20minut. Właśnie jestem ciekawa jak długo jeszcze pojeżdżę bo i tak już trochę się martwię, że jeżdżę . Niedawno tak się wywaliłem, że nawet lekarz pytał co ja mam na nogach bo byłam taka poobijana. Rower kocham , ale nie dam rady teraz bo chwilę jadę i padam na pysk, a tak mi się marzy.
Nie wiem czy pisałam, ale na tą strasznie suchą skórę polecam oliwkę. Jak się kapie to na mokrą skórę nanoszę tone oliwki chwilę czekam i dopiero się wycieram. To dla mnie zbawienie , żadne balsamy nie pomagają jak właśnie ta oliwka na mokrą skórę. Jezu, ale pisze nie gramatycznie, trudno. Do mnie dzwonili od tych badań , że mam być sama w maseczce i nie jechać komunikacja miejska. I czy nie kaszle, a ja od maseczki się duszę i kaszle jak opętana ...