Mimi9065
Fanka BB :)
Wow piekny wynikMam wynik bety:
- 9000
- 4838 we wtorek
W ciąży z córeczka miałam wyższe te wartości i mam nadzieje, ze będzie ok. Ważne, ze rośnie w widełkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow piekny wynikMam wynik bety:
- 9000
- 4838 we wtorek
W ciąży z córeczka miałam wyższe te wartości i mam nadzieje, ze będzie ok. Ważne, ze rośnie w widełkach
Slyszalam że Nie można nic brać typu apap czy ibupromHej dziewczyny.Bylyscie przeziębione w ciąży? Mnie dorwało jakieś chorobami.Mam lekka gorączkę 37,6.bralyscie jakieś leki?
Hej dziewczyny.Bylyscie przeziębione w ciąży? Mnie dorwało jakieś chorobami.Mam lekka gorączkę 37,6.bralyscie jakieś leki?
Moja tez 1Moja pierwsza ciąża więc może dlatego robię, ale mam też hashimoto, niedoczynność tarczycy i astmę i poprostu się boję chyba.
Przykro mi. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Trzymam kciukiNo właśnie ja miałam wcześniej "jakieś problemy".Poroniłam 2 razy.
Trzymam kciuki :* czekamy na dobre wiadomościJadę na spotkanie ze zdrową dzidzią innego wyjścia nie widzę...
Muli mnie nie miłosiernie [emoji849][emoji849]
Chyba też poratuje się Apapem.Pisalam do swojego Gina i mówi ,że spokojnie mogę wziąć Apap/paracetamolJa brałam tylko Apap z leków w ostateczności
Czekamy na wieści [emoji173]Jadę na spotkanie ze zdrową dzidzią innego wyjścia nie widzę...
Muli mnie nie miłosiernie [emoji849][emoji849]
Spokojnie paracetamol jest bezpiecznyChyba też poratuje się Apapem.Pisalam do swojego Gina i mówi ,że spokojnie mogę wziąć Apap/paracetamol
Mi sie marzy miec czwóreczkę 500+ to tak naprawde nic patrzac na to ile nieraz trzeba wydac na dziecko...cala wyprawka wszystko...takze ten co sadzi ze ma sie dzieci dla 500+ to żenujące bo pieniadze pieniedzmi ale dziecmi tez trzeba sie zajac, wiadomo lata nerwów o nie itp...nie wiem jak mozna sadzic ze rodzi sie dla tych marnych groszy ktore weszly...pomoc jakas jest no ale przeciez te pieniadze nie sa na przyjemnoaci rodzicow tylkA wiecie co u mnie to będzie szok dla wszystkich którzy nas znają, bo jak to 3 dzieci???? Jak byłam w ciąży z Maciejem, to każdy o matko drugie, no co Ty szalenstwo... Nie rozumiem ludzi. Teraz pewnie będą gadać, że to wpadka... A z racji tego, że jest 500+powiedza, że patologia...
Ja wlasnie choruje juz 4 dzien. Siedze na zwolnieniu. Goraczki nje mam ale gardlo mega katar obolale miesnie. Lekarz powiedzial ze nic mi nie moze dac w ciazy. Mam to wyleżeć i kurowac sie domowymi sposobami. Robie wywar z imbiru, syrop z cebuli, pije witamine c, oraz jem czosnek. Czosnek do wszystkiegoHej dziewczyny.Bylyscie przeziębione w ciąży? Mnie dorwało jakieś chorobami.Mam lekka gorączkę 37,6.bralyscie jakieś leki?