reklama
monika1708
Fanka BB :)
Usg miałam robione z 1,5 tyg temu, był tylko pęcherzyk. Miałam plamienia i w szpitalu kazali powtórzyć usg. W Om 8 tcPierwsza wizyta? Aż głupio pisać bo tak nas dużo że nie wiadomo co kto i jak, no ale spytam- który tydzień?
agabaj92
Nowe mamusie witam. Mnie od wczoraj coś głowa cała boli, ale może dlatego, że przeziębiona jestem. Nie wiem jak do 14 wytrzymać i tak pojade szybciej. Boje sie jak cholera, że ta lekarka potwierdzi tą środową diagnozę, ale też po cichutku licze, że tamten lelarz po prostu zrobił pryma aprylisowy żart sobie.
Reszcie wizytującym życzę powodzenia.
Reszcie wizytującym życzę powodzenia.
ewelka8312
Witam.
Ja dziś zaczynam 9 tydzień..nawet ostatnio bardzo mnie nie mdli i jest ok...powyleguje się w łóżku i wstaje
Ja dziś zaczynam 9 tydzień..nawet ostatnio bardzo mnie nie mdli i jest ok...powyleguje się w łóżku i wstaje
Dżasta :)
Jeju biedna , współczuję gorzej jak grypa zoladkowa [emoji22]Hej Dziewczyny. Ja od paru dni poprostu wegetuje, nie żyje [emoji1785] to jest straszne, mój dzień kręci się tylko wokół "niedobrze mi, mdlo,coś muszę zjeść ale na nic nie mam smaku" [emoji24] serio, wczoraj już wyłam jak bóbr przy mężu, bo jestem kompletnie bez siły, na nogach się ledwo trzymam, najchętniej cały dzień w łóżku. Jak sobie pomyślę ile jeszcze do końca I trymestru to mnie odrzuca.. Mam nadzieję że u Was lepiej. Miłego dnia [emoji846]
Sunflower01
Dżasta :)
Cześć dziewczyny
Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty @agabaj92 oby wszystko było dobrze
Dopiero wrocilam z laboratorium. Godzinę czekałam,ale tam zawsze wolni idzie. Przy wejściu stoi pan w maseczce i z termometrem, do tego ankieta do wypelnienia.
Miłego dnia
Wow ale restrykcje w tym labo, u mnie z tego co pytałam to po 5 osób wpuszczają do całego labo , wiec rozmyslam kiedy iść te badania zrobić czy lepiej przed świętami czy po ... ale obawiam sie, ze po świętach moze byc full ludzi [emoji849]
reklama
ewelka8312
Tak jak to nawet więcej..zanim usnę, to ze dwa razy..Cześć laski.
Powodzenia wizytującym dzisiaj.
4x w nocy wstawałam na siku, też tak często biegacie do WC? [emoji29]