reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Tak mam chłopca wiec mój obecny wygląd dał mi do myślenia. A czy u kogoś się to jeszcze sprawdziło [emoji1]
Mi z synem ani wlos z glowy nie lecial[emoji16]
Mylam glowe co 3 dni z przyzwoitosci, a moglabym chyba z tydzien nie myc[emoji23]
Teraz drugiego dnia straki[emoji23]

Żaden ginekolog u mnie w mieście i okolicy nie chciał mnie teraz przyjąć. Pojechałam do szpitala na ip. Położna nieprzyjemna w ciul, krwawienie chwilowo ustało więc mnie wzięła za oszustkę chyba. 3h czekałam na lekarza tylko po to żeby mnie zobaczył. Lekarki były miłe ale co z tego jak nie zrobią mi usg bo nie miałam potwierdzenia w formie bety. Mogli mi ją pobrać na miejscu ale z powodu wirusa lab kiepsko pracuje i po 5h (spędzonych na izbie) dopiero wynik.
Zobaczymy jak się akcja rozwinie, ale pogodziłam się z tym że to koniec.
Jest mi przykro przeokropnie. Ale nie zamierzam rozpaczać, bo przyjście tego dziecka na świat po prostu przesunie się w czasie :)
Pozdrawiam więc Was wszystkie i życzę spokojnych ciąż :)
Hej, ale przestalas przeciez krwawic tak?
Ja w pierwszej ciazy kolo 8tc mialam jednodniowe krwawienie, najpierw ciemnoczerwone, potem zbrazowialo. Moze bedzie juz spokoj?

Więc tak wizyta u mojego doktorka przebiegła przyjemnie. Zachował się bardzo w porządku wobec mnie. Przeprosił, zrobił badanie USG. Nazwał to cudem. Wytłumaczył dlaczego postąpił tak a nie inaczej. Nie wziął pieniędzy ani grosza. Powiedział, że jeśli będę potrzebowała zwolnienia l4 to mam zadzwonić i on mi wystawi.
Także ja nic nie zmieniam, może to głupie, ale Ja tam u niego czuje się bezpiecznie. Po mimo tego błędu.

A po za tym, serduszko pięknie biło widać było z daleka[emoji176][emoji176][emoji176]
No i extra[emoji123]
Skoro po pomylce zachowal twarz to bardzo fajnie o nim swiadczy :)

Wiesz Ja się do żadnego innego nie wybieram. Zostaje u niego on mnie leczy od blisko 10lat. Ja tam czuje się bezpiecznie, wiem, że mogę o wszystko zapytać. Jest delikatny jeśli chodzi o badania.
Obym nie żałowała swojej decyzji.
cieszę Się że jesteś zadowolona z wizyty. Skoro dzieli Was tyle lat "wspolnej" Drogi to wierzę, że będziesz zadowolona z opieki przez najbliższe miesiące. Pozdrawiam i ściskam 🥰

Mi mój doktor właśnie napisał ze mnie zaprasza z 19.40 na 18.00 w sumie to lepiej bo mam jakieś nerwy straszne przed ta wizyta.

W pierwszej ciazy się tak niestresowalam nie wiem może to przez ta cała sytuacja z tym wirusem i z tymi wizytami ze ten nasz los taki niepewny teraz.

Mam podobnie. Ciagle jakieś zle przeczucia [emoji22]

Żaden ginekolog u mnie w mieście i okolicy nie chciał mnie teraz przyjąć. Pojechałam do szpitala na ip. Położna nieprzyjemna w ciul, krwawienie chwilowo ustało więc mnie wzięła za oszustkę chyba. 3h czekałam na lekarza tylko po to żeby mnie zobaczył. Lekarki były miłe ale co z tego jak nie zrobią mi usg bo nie miałam potwierdzenia w formie bety. Mogli mi ją pobrać na miejscu ale z powodu wirusa lab kiepsko pracuje i po 5h (spędzonych na izbie) dopiero wynik.
Zobaczymy jak się akcja rozwinie, ale pogodziłam się z tym że to koniec.
Jest mi przykro przeokropnie. Ale nie zamierzam rozpaczać, bo przyjście tego dziecka na świat po prostu przesunie się w czasie :)
Pozdrawiam więc Was wszystkie i życzę spokojnych ciąż :)

Ja plamilama w poprzedniej ciąży kilka razy i wszystko skończyło się dobrze. Nie nastawiaj się na najgorsze.
Nie rozumiem czemu nie chcieli Ci zrobić usg

reklama
Więc tak wizyta u mojego doktorka przebiegła przyjemnie. Zachował się bardzo w porządku wobec mnie. Przeprosił, zrobił badanie USG. Nazwał to cudem. Wytłumaczył dlaczego postąpił tak a nie inaczej. Nie wziął pieniędzy ani grosza. Powiedział, że jeśli będę potrzebowała zwolnienia l4 to mam zadzwonić i on mi wystawi.
Także ja nic nie zmieniam, może to głupie, ale Ja tam u niego czuje się bezpiecznie. Po mimo tego błędu.

A po za tym, serduszko pięknie biło widać było z daleka[emoji176][emoji176][emoji176]
Bardzo się cieszę, ze lekarz się przyzwoicie zachował , a Ty nie musisz szukać nowego .
Brrrownie , nie poddawaj się ! Dopóki nie masz wykonanych badań to trzeba wierzyć!

Do góry