reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona 😴😴😴😴 też tak macie?
Tak mdli cały dzień, a wieczorem przechodzi.. spać mi się już o 21 chce taka senna jestem..

reklama
Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona 😴😴😴😴 też tak macie?
Też dzisiaj się zastanawiałam czy to dolegliwości ciążowe czy odpukac coś złego. Teraz wieczorem już lepiej ale cały dzień mnie mdliło i byłam tak zmęczona że głowa i oczy mnie bolały

A to moja kolacja..domowe zapiekanki 🥰🥰🥰 mniam.. jem póki mogę..bo od rana bedzie mdlić 😂

Załączniki

• IMG_20200312_200632.jpg
    IMG_20200312_200632.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 78
A to moja kolacja..domowe zapiekanki [emoji3059][emoji3059][emoji3059] mniam.. jem póki mogę..bo od rana bedzie mdlić [emoji23]
Haha smacznego :) Mnie też od samego rana mdli przez co nie jem śniadania, obiad trochę dziubne, dopiero wieczorem zjem jakąś kolację ale obawiam się, że to może nie wpłynąć dobrze na dziecko :/ Myślałam, że w ciąży będę jeść więcej a jem mniej.

Chyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
w domu mam już 13 miesięczną córeczkę. Czuję się na razie dobrze, jestem zmęczona i senna, czasami lekkie mdłości, ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam więc uważam, że jest w porządku.
Witaj [emoji4] ja mam synka 11 miesięcy [emoji4]
A mnie wszystkie ciążowe dolegliwości minęły.... Nie jestem tym zachwycona... Bo wiem o to oznacza, bo już to przerabiałam. Ehh popłakałam dziś sporo, nic mi to nie dało... Chciałabym już wiedzieć na czym stoję.
Kochana ściskam Cię najmocniej jak potrafię [emoji8] musi być dobrze..musi musi musi! [emoji173]
Czesc dziewczyny! dolaczam do waszego grona :) w ktorym tygodniu wybieracie sie na usg w celu sprawdzenia tetna plodu?
Witaj [emoji4] ja już byłam w środę a dziś mam 6+1
Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42] też tak macie?
Proszę nic nie mów. Byłam dziś z mężem na zakupach i myślałam że na środku sklepu puszczę pawia [emoji2961]
A to moja kolacja..domowe zapiekanki [emoji3059][emoji3059][emoji3059] mniam.. jem póki mogę..bo od rana bedzie mdlić [emoji23]
Ale mi narobiłaś ochoty [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja to w ogole mam w glowie, ze nasze ciaze przez ta sytuacje to beda bardzo niedopilnowane...
No to moze byc problem ...
Dziś dzwoniłam do menadzerki o wolne na jutro i sobote by uniknąć trochę tych kontaktów z ludźmi i ze jak sobie zalatwie zastępstwo to ok a ja się pytam co w sytuacji gdybym miała zwolnienie ?? A ona ze jak po chamsku wezmę zwolnienie to mnie zwolnią [emoji1751] ale nie zdążyłam jej powiedzieć o ciąży bo nie miala czasu gadać i tylko powiedziałam, ze nie chodzi o Chamskie zwolnienie... Ale jestem załamana jej podejściem :/ i poza tym juz nie mogą mnie zwolnić raczej jesli pójdę na zwolnienie od wtorku ? [emoji848]

Dziś dzwoniłam do menadzerki o wolne na jutro i sobote by uniknąć trochę tych kontaktów z ludźmi i ze jak sobie zalatwie zastępstwo to ok a ja się pytam co w sytuacji gdybym miała zwolnienie ?? A ona ze jak po chamsku wezmę zwolnienie to mnie zwolnią [emoji1751] ale nie zdążyłam jej powiedzieć o ciąży bo nie miala czasu gadać i tylko powiedziałam, ze nie chodzi o Chamskie zwolnienie... Ale jestem załamana jej podejściem :/ i poza tym juz nie mogą mnie zwolnić raczej jesli pójdę na zwolnienie od wtorku ? [emoji848]

O matko, co za baba, nie zazdroszczę ☹️ co to za teksty w ogóle... Myślę, że jak pójdziesz na zwolnienie od wtorku to zwolnić Cię nie mogą..

A na jakiej umowie jestes?
Jaka chamka z niej!!

Ja dzis tez po rozmowie z kierownikiem. Bylo ok, chyba tak jak byc powinno.

reklama
Do góry