Dżasta :)
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23] Na NFZ w sensie na maj?A ktorego gina masz w Olsztynie?
Ja prywatnie na maj jestem umowiona na pierwsza wizyte[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja do Rymkiewicza a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23][emoji23] Na NFZ w sensie na maj?A ktorego gina masz w Olsztynie?
Ja prywatnie na maj jestem umowiona na pierwsza wizyte[emoji23][emoji23][emoji23]
Wg usg 5+4 a wg mojej aplikacji 5+7 (lub 6+0)A który tc?
Prywatnie[emoji23] na nfz tez sie umowilam... tez na maj[emoji23] dramat[emoji23][emoji23] Na NFZ w sensie na maj?
Ja do Rymkiewicza a Ty?
Hehe o przybylowicza kojarzę bo szwagierki 2 do niego jeździły, podobno fajny lekarz.. Tego drugiego nie słyszałam...Prywatnie[emoji23] na nfz tez sie umowilam... tez na maj[emoji23] dramat
Ja pierwsza ciaze prowadzilam u Przybylowicza
A druga chce u Gowkielewicza
A tego Twojego dopiero teraz poznalam
Wątpię żeby robił problemy.. szczególnie że ten koronawirus panuje..
Mam taką nadziejęWątpię żeby robił problemy.. szczególnie że ten koronawirus panuje..
Wszystko będzie dobrzePodwójne szczęście i podwójne troski.
To mam nadzieję że za tydzień też podzielę się z Wami taka informacjaKoniec 7 tygodnia
To cieszę się bardzo i gratuluję zdrowego synka a czy jemu robiłaś badania w kierunku celiakii?Mam juz synka - z czasow zdiagnozowanej juz celiakii
I wszystko ok, nie mialam zadnych extra zalecen wzgledem prowadzenia ciazy
Jak idziesz prywatnie to i badania robisz prywatnie.Czy któraś z was już miała skierowanie na te badania krwi moczu itd.?? Bo jak czytam na jednej grupie na FB to ceny kosmiczne. Ok 400 zł. To lekarz nie może dać na darmowe badania??? Ktoś wie??