U mnie chłopak będzie ,No pewnie Mały? Nie wiem czemu zakodowałam, ze u Ciebie dziewczynka.
reklama
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Ja mam wizytę we wtorek i nie mogę się doczekać ostatnio widziałam mała 5 tygodni temu, ponieważ mój lekarz był na urlopie. I jeszcze w poniedziałek badania. Mam nadzieję że wyjdą dobrze
Dziewczyny w gratisie do ciąży dostałam hemoroidy. Macie jakieś skuteczne sposoby? Nie mam problemów z zaparciami więc trochę jestem zdziwiona, że one w ogóle się pojawiły. Kupiłam krem który po 4 miesiącu można stosować ale może jeszcze jakoś mogę sobie pomóc...
Justynka1234
Fanka BB :)
Ja nic nie stosuje, mam nadzieje ze samo zniknieDziewczyny w gratisie do ciąży dostałam hemoroidy. Macie jakieś skuteczne sposoby? Nie mam problemów z zaparciami więc trochę jestem zdziwiona, że one w ogóle się pojawiły. Kupiłam krem który po 4 miesiącu można stosować ale może jeszcze jakoś mogę sobie pomóc...
Aaaanna
Znam niestety ten problem. Też mnie okresowo dopada w tej ciąży.
Też nie mam zaparc ale mam dość ruchliwe dziecko .
Procto glivenol podmywanie się po każdej wizycie w toalecie. Nasiadowek nie wolno.
Polecam też criorectum sztyft brzmi dziwnie ale jest dość skuteczny.
Też nie mam zaparc ale mam dość ruchliwe dziecko .
Procto glivenol podmywanie się po każdej wizycie w toalecie. Nasiadowek nie wolno.
Polecam też criorectum sztyft brzmi dziwnie ale jest dość skuteczny.
Dziewczyny w gratisie do ciąży dostałam hemoroidy. Macie jakieś skuteczne sposoby? Nie mam problemów z zaparciami więc trochę jestem zdziwiona, że one w ogóle się pojawiły. Kupiłam krem który po 4 miesiącu można stosować ale może jeszcze jakoś mogę sobie pomóc...
Aaaanna
Samo to niestety mało prawdopodobne że zniknie bo napór na końcowy odcinek przewodu pokarmowego jest z każdym tygodniem coraz większy i w hemoroidzie może się zrobić zakrzep a to strasznie boli
Ja nic nie stosuje, mam nadzieje ze samo zniknie
gohya
tez mi sie jeden pojawił, tez nie mam zaparc, tez poczekam czy samo nie zejdzieJa nic nie stosuje, mam nadzieje ze samo zniknie
Nie mogę nic nie stosować, bo podrazniam je przy każdej wizycie w toalecie. A że mały upodobał sobie skakanie po pęcherzu to w wc jestem często. Zwłaszcza w nocy.Ja nic nie stosuje, mam nadzieje ze samo zniknie
Hej dziewczyny. Czy któraś z was zamierza noscić w chuście? Podobno to #wietne dla malucha ale sie boje ze coś zrobie nie tak i albo mi młody spadnie albo coś. Myślałam o jakiś warszatach ale nie wiem czy warto? Czy któraś z was była na czyms takim?
reklama
Ja jestem doradcą i nosiłam moje dzieci. Najlepiej uczyć się z doradcą żeby wiązać chustę poprawnie bez szkody dla malucha. W chuście można nosić od pierwszych dni życia.Hej dziewczyny. Czy któraś z was zamierza noscić w chuście? Podobno to #wietne dla malucha ale sie boje ze coś zrobie nie tak i albo mi młody spadnie albo coś. Myślałam o jakiś warszatach ale nie wiem czy warto? Czy któraś z was była na czyms takim?
Polecam kompendium wiedzy ABC Chustonoszenia nagrane przez moją siostrę, również doradczynię