Ewarut
Fanka BB :)
Coś czuję, że będzie wesoło przy takiej gromadce [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]Moi mają 10 i 6 lat [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś czuję, że będzie wesoło przy takiej gromadce [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]Moi mają 10 i 6 lat [emoji16]
Teraz mi wychodzi 5/6 tydzień na dziś więc z 2/3 tygodnie będzie 8/9 tydzieńWitaj gratulacje Jak pójdziesz w 5/6 tygodniu to podejrzewam, że tydzień później będziesz się zapisywać jeszcze raz, żeby usłyszeć serduszko [emoji3590] Wcześniej pewnie niewiele zobaczysz i będzie niedosyt. Jak pójdziesz na nfz to Ci pogratulują i odeślą, przy dobrych wiatrach dostaniesz skierowanie na badania.Jak idziesz prywatnie to jakby nie było płacisz 2x za wizytę.
Ja pójdę koło 7/8 tygodnia.
Chyba że te okropne zawroty głowy się utrzymają to pójdę po skierowanie na badania kontrolne, żeby skontrolować czy wszystko ok
Tak potwierdzam nie ma co iść szybko, bo potem jest tylko jeszcze większy stres, że coś jest nie tak.Witaj gratulacje Jak pójdziesz w 5/6 tygodniu to podejrzewam, że tydzień później będziesz się zapisywać jeszcze raz, żeby usłyszeć serduszko [emoji3590] Wcześniej pewnie niewiele zobaczysz i będzie niedosyt. Jak pójdziesz na nfz to Ci pogratulują i odeślą, przy dobrych wiatrach dostaniesz skierowanie na badania.Jak idziesz prywatnie to jakby nie było płacisz 2x za wizytę.
Ja pójdę koło 7/8 tygodnia.
Chyba że te okropne zawroty głowy się utrzymają to pójdę po skierowanie na badania kontrolne, żeby skontrolować czy wszystko ok
Ja zwrotów nie mam, ale ostatnio kilka dni coś mnie głowa boliTak potwierdzam nie ma co iść szybko, bo potem jest tylko jeszcze większy stres, że coś jest nie tak.
A jakie masz ciśnienie?
Teraz to pewnie przez tą pogodę tak będzie.Ja zwrotów nie mam, ale ostatnio kilka dni coś mnie głowa boli
Hej, u mnie 6t. Wizyta wyznaczona na 19.03 a mdłości, ból głowy i senność nie do opanowania. W piątek się zaczęło, a już mam dość. Cały weekend przespałam, a teraz będę się męczyć w pracy.
Co Wam pomaga przy miłościach? Mi dokuczają przez cały dzień. Mam już 3 latka i w poprzedniej ciąży było to samo
Możliwe, tyle że u mnie wg kalkulatora i apki 5/6 tydzień jestTeraz to pewnie przez tą pogodę tak będzie.
Oznaki ciąży są różne. Oby to tylko nie zapowiadało migreny.Możliwe, tyle że u mnie wg kalkulatora i apki 5/6 tydzień jest
Raczej nie, wczoraj godzinny spacer pomógłOznaki ciąży są różne. Oby to tylko nie zapowiadało migreny.
No to super. Pij dużo wody i świeże powietrze...Raczej nie, wczoraj godzinny spacer pomógł