reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny kończę 20tc . Ruchy czuje od dokładnie dwóch tygodni , jest możliwe ze wyczuwam je w okolicy pępka ? Wczoraj i dzisiaj brzuch trochę falował , nawet mąż się dziwił ze tak się wypycha młody ..

To mnie pocieszyłaś. To moja 1 ciąża i wszystko mnie niepokoi.

Aaaanna dobrze wiedzieć, że ktoś też tak ma :)
Michalina93 zaraz będziesz miec połówkowe, to sprawdzą wszystko dokładnie. Ja bede mieć dopiero 17 i wtedy tez dowiem się o płeć, ale też marzę o chłopcu.
Daj znać co lekarz powiedział ☺️

Cześć dziewczyny :) jak się czujecie? Mnie dopadło zmęczenie i ból głowy... Pogoda zmienna, leje i grzeje. Chyba zaczęła mi się alergia jakaś bo swędzi mnie w nosie i mam lejący katar.
Nie mam dziś kompletnie mocy do działania...

Cześć dziewczyny :) jak się czujecie? Mnie dopadło zmęczenie i ból głowy... Pogoda zmienna, leje i grzeje. Chyba zaczęła mi się alergia jakaś bo swędzi mnie w nosie i mam lejący katar.

Na alergię jedynie wapno mogę polecić, chociaż na katar pewnie nie pomoże. U nas od rana pada więc mam brak mocy i juz trzęsę dupą przed jutrzejszymi badaniami 🤦‍♀️

Ja też dziś się czuje taka oklapla. W ogole taka deszczowa ponura pogoda źle na mnie działa, albo czuje się zmęczona i wymemłana albo mnie muli. Z dwojga złego już wolę ten upał, przynajmniej jak jest słonecznie to odzywam i funkcjonuje normalnie.
Dobrze ze na jutro zapowiadają ładny dzień, akurat jak lecę na połówki 😍

Alergia sezonowa też męczy, ale ja się z tym zmagam od lat. Jakby Ci nie dawala żyć to skonsultuj to z lekarzem. Mi teraz przepisal clemastinum, ale staram się brać tylko w te dni kiedy od rana czuje juz ze mnie meczy.

reklama
Hej dziewczyny . Czy któraś z Was po pierwszych badaniach miała podwyższony cukier ? Na początku ciąży po badaniach wyszedł mi 93 , w środę będę mieć równo 20 tygodni i lekarz kazał mi już robić test obciążenia glukoza , bo stwierdził że jak na początku był tak wysoki cukier to możliwe że jest cukrzyca ciążowa i dlatego trzeba zrobić wcześniej test . Czy któraś z Was miała wysoki cukier na początku ciąży a z krzywej wyszło wszystko ok ?

Do góry