reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

listopadowe mamy 2015

No właśnie ja to samo po kilku tygodniach chciałam wejść i się nie da, nie ma takiego forum nawet :( ja jestem za jeżeli nie da się dostać tam to możemy stworzyć nowe :)

reklama
Ja ogólnie czuje się bardzo Dobrze mam większy przypływ Energi. Ale w ostatnim tygodniu zdazylo mi się cztery Razy zrobić słabo na ulicy. Ale narazie jest ok naszCzescie. Jestem w końcu po pierwszym usg w wielkiej Brytanii, tu się doczekać czego.kolwiek to masakra.

u mnie w 14 tyg po 2 tyg.przerwie wróciły nudności paskudne :-( ale tak to czuję sie dobrze. Dzidzia rośnie.

Ona a ty jestes uk ? To tak jak ja a gdzie mieszkasz? Kurde super ze jest ktos z uk ja mam pierwsze usg we wtorek jestem juz w 13 tyg

Ja mieszkam w weymouth :) pierwsze usg miałam w 14 tyg to zdziwiona że tak duże dziecko i pytała który to tydzień bo ona testy usg robi w 12 tyg. Ale mają takie tępo u mnie że w 12 tyg dopiero polozna u mnie była.

Ja mieszkam w Bristolu to nie daleko :-) a polozna przychodzi do ciebie do domu? Ja spotkanie z poloxna mialam 1szego maja teraz pierwszy scan mam we wtorek i wixyta u poloznej 9tego czerwca to ty termin masz na poczatek listopada gdzies? Kiedy kolejne usg?

reklama
Do góry