martyna.27
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj znowu umieram wymiotowałam rano i czuje się tragicznie
a robi się ładna pogoda a tu człowiek zwłoki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mówię oby do prenatalnych 28.04Dziewczyny będę więcej się odzywać, ale wolałabym na zamkniętej grupie. W pracy jeszcze nic nie wiedzą. No i ciężki tydzień miałam ale myślę że już z górki będzie. Oby do prenatalnych. Mam 23.04 Pozdrawiam was![]()
Mi też tak to tłumaczyła moja Pani ginekolog, bo też się przestraszyłam jeśli chodzi o moje wynikiPewna na 100% nie jestem, ale z tego co mi mówiła lekarka i z tego co czytałam to gdy igg + i igm - to infekcja przebyta. Może dlatego że IgG u Cb jest dosyć niskie?
Zobacz załącznik 1697568
Ja stałam się bardzo nerwowa, wszystko mnie prawie złości - nie chce nikomu ubliżyć czy coś w tym stylu ale czasem mam ochotę właśnie to zrobićU mnie hormony szaleją, ciąża wjechała mocnood zawsze łatwo się wzruszałam, filmy, seriale, książki jak tylko była jakaś wzruszająca scena to zawsze byłam tą która płacze jako pierwsza, a czasem nawet jedyna. Ale w ciąży to się tak mega potęguje... Co prawda nie płacze na reklamach pampersów (jak to prześmiewczo pokazują apropo wzruszeń w ciąży), ale właśnie oglądałam przyjemny obyczajowy film i przez blisko połowę ryczałam jak bóbr
dobrze, że nikt nie widział
![]()
Ja wzięłam za późno rano tabletkę i teraz mam taką jazdę w żołądku że ho ho, ślina mi cieknie i powstrzymuję się przed wymiotamiJa dzisiaj znowu umieram wymiotowałam rano i czuje się tragiczniea robi się ładna pogoda a tu człowiek zwłoki
Ja już się też nakręcam bo w poniedziałek wizyta i już tysiąc scenariuszy w głowie tworzę.Ja się dzisiaj psychicznie źle czuję, cycki cały czas sprawdzam i strasznie się nakręcam że miększe są a po chwili nie no są takie jak byłyogólnie nie mogę czytać złych informacji bo odrazu mi się przypomina , w nocy też spać nie mogłam… poszłam spać o 22 budziłam się cały czas, o 4 to już myślałam że na nogach będę ale udało mi się zasnąć koło 5
Ja tak samo, w poniedziałek rano mam dzwonić kiedy podjechać pewnie powie że za kilka godzin, przynajmniej zawsze tak robiła jak to miała być szybka wizytaJa już się też nakręcam bo w poniedziałek wizyta i już tysiąc scenariuszy w głowie tworzę.