Mikimka
Fanka BB :)
Ja też dużo leżęU mnie też 3 ciąża i najtrudniejsza. Dużo leżę bo jak pochodzę ciągnie mnie bardzo brzuch a potem potrafię plamić więc leżę już pierdolca można dostać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dużo leżęU mnie też 3 ciąża i najtrudniejsza. Dużo leżę bo jak pochodzę ciągnie mnie bardzo brzuch a potem potrafię plamić więc leżę już pierdolca można dostać.
Trzymam mocno kciuki za piątek!!A u mnie właśnie praktycznie brak jakiś super objawów, rano z dwa razy odruch wymiotny i spanko dzisiaj trochę męczy, ale tak to bym nie wiedziała że w ciąży jestem. Mam tylko nadzieje, że w piątek zobaczę serduszkobyłam na ostatniej wizycie i Pani doktor zasugerowała, że albo ciąża jest młodsza o ok. dwa tygodnie, albo przestała się rozwijać i mam przyjść po tygodniu do kontroli ….
Mam nadzieję, że wszystko będzie okej! Trzymaj sięA u mnie właśnie praktycznie brak jakiś super objawów, rano z dwa razy odruch wymiotny i spanko dzisiaj trochę męczy, ale tak to bym nie wiedziała że w ciąży jestem. Mam tylko nadzieje, że w piątek zobaczę serduszkobyłam na ostatniej wizycie i Pani doktor zasugerowała, że albo ciąża jest młodsza o ok. dwa tygodnie, albo przestała się rozwijać i mam przyjść po tygodniu do kontroli ….
O 19, wymiotuję dużo śpię ogólnie słabo@KoszałekOpałek jak się czujesz? O której masz wizytę w czwartek?
Hejo, ja dziś też planuje wyskoczyć na jakieś zakupy choć nie wiem co kupić bo nic mi nie wchodziU mnie dziś bardzo ładny dzień się szykujesprawdzałam prognozę i ponoć ma być już coraz cieplej, w weekend około 20 stopni nawet
Jakie plany na dziś? Kto ma dziś wizytę?
My dziś z dziewczynami zapewne ogarniemy zakupy, może jakiś plac zabaw. Może znowu pogrzebie w ogrodzie
Dobrze się czuję, ogólnie mdłości niemal całkiem ustąpiły, czasem tylko wieczorem jest gorzej.
Z objawów to nadal okropnie bolą mnie piersi, ale ja tak mam, zapewne będą bolały do porodu. Ból pleców jak za długo stoję, siedzę bez oparcia czy coś intensywnie robię. I tyle![]()
Współczuję takich koleżanek w pracy, co wynoszą takie prywatne rzeczy. Niestety, niektórzy żyją życiem innych bo swojego nie mają i się im gęba nie zamyka :/ dlatego powiedziałam tylko kierownikowi i dwóm zaufanym koleżankom, bo inne w przeciągu 3 minut rozniosły by po innych działach.A ja się muszę wyżalić byłam teraz z psem na osiedlu, spotkałam znajomego ale bardzo rzadko z nimi rozmawiamy jak już to właśnie na ulicy jak się spotkamy, urodziły im się bliźniaki to mówię gratulacje a on do mnie DLA WAS TEŻ, ja sobie myślę skąd on to wie że ja w ciąży jestem… on do mnie który tydzień itd że super, wiecie co, jego żona ma koleżanki u mnie w pracy musiało się rozejść, ja wiele rozumiem ale po co to opowiadać, ja jestem po przejściach i chciałam ogłaszać ciążę po prenatalnych tymbardziej że rodzina nic nie wie!! A obcy ludzie wiedzą