reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Witajcie rano, straszna tu cisza. Jakieś intensywne zajęcia w weekend?
Jaka u Was pogoda? U nas ponuro od rana :/ pewnie zaliczę z dziewczynami jakiś krótki spacer, a tak będziemy siedzieć w domu, bo pogoda nawet na plac zabaw nie zachęca :(
U mnie niby świeci słońce, ale jest zimno. Miałam w samochodach posprzątać ale mi się nie chce 😁. Siedzę, pije kawę, ale nie wchodzi

reklama
hej.
Moja młoda poszła dziś do przedszkola po trzech tygodniach chorób, wróciłam, dospałam do teraz, biorę się za śniadanko 😁
Dobrego dnia dla Was!
Aaaa, a pogoda u mnie. Ponuro i zimno 😕

U mnie też szaro 😛 Dziewczyny, powiedzcie mi, mierzycie sobie ciśnienie? Bo ja po tych dniach osłabienia kupiłam w końcu ciśnieniomierz i okazuje się, że mam bardzo niskie około 90/60. Trochę mnie to martwi. Czy któraś z Was też tak miała?

Cześć dziewczyny, u mnie leniwy weekend, w piątek jeszcze ładna pogoda, a teraz aż nie chce się spod koca wychodzić 😣

DomkaAtomka, a ja właśnie dziś się też biorę za posprzątanie w aucie 😆 na razie papiery ze schowka ogarnęłam, potem pojadę na myjnię i odkurzę 😝 tylko nie wszystko na raz, bo zadyszka raz dwa, a gdzie dalej 😟

U mnie też szaro 😛 Dziewczyny, powiedzcie mi, mierzycie sobie ciśnienie? Bo ja po tych dniach osłabienia kupiłam w końcu ciśnieniomierz i okazuje się, że mam bardzo niskie około 90/60. Trochę mnie to martwi. Czy któraś z Was też tak miała?
Ja też jestem ogólnie niskocisnieniowcem, więc chyba lepiej w tę stronę, tym bardziej w ciąży 🙈 a jak coś to wypij sobie kawę 😊

Ja zawsze byłam niskociśnieniowcem i takie ciśnienie to dla mnie norma. Teraz gdzieś mi się ciśnieniomierz zagubił, to nawet nie mam jak zmierzyć. A teraz jeszcze kawę odstawiłam, to na pewno mam niskie.

A co do pogody, to u nas był w nocy mróz i jest zimno. Bardzo mi brakuje kwiatuszków, zwłaszcza, że to nasza pierwsza wiosna w domu z ogrodem. Miałam dużo planów na urządzanie, a wszystko niedokończone stoi, bo mam mdłości calutki dzień i co zacznę się ruszać, to biegnę wymiotować 😞 mam już dość tych mdłości. Miałam nadzieję, że trzecia ciąża będzie lepsza. Jak widać, nadzieja matką głupich.

Czy któraś z Was ma może taką śpiączkę jak ja? Słuchajcie pisałam rano, że dospałam do grubo ponad 9 jak odwiozłam córkę do przedszkola, zjadłam śniadanie i dalej zasnęłam. Spałam ponad 2h, zebrałam się teraz, ogarnęłam skoczę do apteki i muszę odebrać córkę. Mój dzień to tylko spanie. Dobrze, że obiad mam z wczoraj do odgrzania, bo ja nie wiem. Sen to moje życie ostatnio 😅

reklama
Dziewczyny… a ja mam pytanie może trochę po bandzie, ale liczę, że żadna z Was nie poczuje się urażona. Czy Wy też macie zwiększoną ilość śluzu ? Ja czasami aż mam stres czy to krew czy coś, bo normalnie jest tego tak dużo

Do góry