Andziulka94
Zaciekawiona BB
Ja przy lekach mam 1.6. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie biorę leków poprostu zawsze miałam ok 2 i w obu ciążach poprzednich 1.5 dlatego tak się zastanawiam skąd zmiana w dółA dlaczego taki wynik Cię niepokoi? To za nisko? Jak bierzesz jakieś leki to może trzeba dostosować dawkę. Nie mam problemów z tarczycą i nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek miała TSH powyżej 1. Obecnie 0,94.
Ja mam ponad 3,6. Twoje tsh wygląda jakby było w normieHejo dziewczyny jakie macie TSH w ciazy?? Ja właśnie podejrzałam swój wynik i mam 0.6 powiem wam że się zmartwiłam trochę bo przed ciąża w grudniu badałam i było 2.1 i tak poleciało...w poprzednich ciążach miałam zazwyczaj 1.5.
Ja mam 0.76, ponoć w normie ale blisko dolnej granicy :/Hejo dziewczyny jakie macie TSH w ciazy?? Ja właśnie podejrzałam swój wynik i mam 0.6 powiem wam że się zmartwiłam trochę bo przed ciąża w grudniu badałam i było 2.1 i tak poleciało...w poprzednich ciążach miałam zazwyczaj 1.5.
U mnie słońce ale chłodno!Witajcie rano, straszna tu cisza. Jakieś intensywne zajęcia w weekend?
Jaka u Was pogoda? U nas ponuro od rana :/ pewnie zaliczę z dziewczynami jakiś krótki spacer, a tak będziemy siedzieć w domu, bo pogoda nawet na plac zabaw nie zachęca![]()
Właśnie zobaczę co na to ginekolog powieJa mam 0.76, ponoć w normie ale blisko dolnej granicy :/