Dodulina20
Fanka BB :)
Nadal słabo, ale na razie nie jechałam na nocną. Noc o dziwo przespałam, zobaczymy jak będzie wieczorem, wtedy zawsze jest najgorzejKasia K-Z, Dodulina20 jak się czujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal słabo, ale na razie nie jechałam na nocną. Noc o dziwo przespałam, zobaczymy jak będzie wieczorem, wtedy zawsze jest najgorzejKasia K-Z, Dodulina20 jak się czujecie?
178 ud/minA dziewczyny które są około 9 tygodnia, ile uderzeń ma serduszko? Bo u mnie 145, lekarz mówił że miesci się w normach ale przy dolnej granicy
Zależy jakie masz widełki.Dziewczyny, powiedzcie co oznacza wynik badań na toksoplazmozę igg 20 i igm 2, czy to aktywne zakażenie? Dostałam wyniki i jestem trochę przerażona. W opisie badania jest zaznaczone że igm dodatnie powyżej 0,6.. może Wy się lepiej znacie![]()
Dziś już znaczna poprawa. Zaczynam oddychać po mału przez nos. Idzie ku dobremu. Dziękuję za troskęKasia K-Z, Dodulina20 jak się czujecie?
Ja miałam bardzo zbliżone wyniki, a okazało się, że już kilka miesięcy po zakażeniu. Ale tak jak mówisz, najlepiej zrobić awidnoscZależy jakie masz widełki.
Ale wygląda to na świeże zakażenie. Zrób awidnośč lepiej.
Im szybciej dostaniesz antybiotyk (jak będziesz miała niską awidnośč) tym lepiej dla dziecka ( ma szansę urodzić się zdrowe )
Mam 1,3. Moja ginekolog stwierdziła, że jest okej.Hejo dziewczyny jakie macie TSH w ciazy?? Ja właśnie podejrzałam swój wynik i mam 0.6 powiem wam że się zmartwiłam trochę bo przed ciąża w grudniu badałam i było 2.1 i tak poleciało...w poprzednich ciążach miałam zazwyczaj 1.5.
Ja badałam na samym początku ciąży, bo moja endokrynolog potrzebowała, ponieważ mam niedoczynność tarczycy. Wyszło 1.140Hejo dziewczyny jakie macie TSH w ciazy?? Ja właśnie podejrzałam swój wynik i mam 0.6 powiem wam że się zmartwiłam trochę bo przed ciąża w grudniu badałam i było 2.1 i tak poleciało...w poprzednich ciążach miałam zazwyczaj 1.5.
A dlaczego taki wynik Cię niepokoi? To za nisko? Jak bierzesz jakieś leki to może trzeba dostosować dawkę. Nie mam problemów z tarczycą i nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek miała TSH powyżej 1. Obecnie 0,94.Hejo dziewczyny jakie macie TSH w ciazy?? Ja właśnie podejrzałam swój wynik i mam 0.6 powiem wam że się zmartwiłam trochę bo przed ciąża w grudniu badałam i było 2.1 i tak poleciało...w poprzednich ciążach miałam zazwyczaj 1.5.