reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Trzymaj się, bardzo współczuję tego wszystkiego :( ale pamiętaj że objawy które nie ustępują, a utrzymują się to dobry sygnał ;) co ma być to będzie, teraz już nic nie możesz zrobić, każda z nas trzyma mocno kciuki żeby 10go kwietnia było serduszko ❤️ będziemy tu wszystkie czekać na dobre wieści!
A na razie spróbuj się zrelaksować, może jakaś ciepła kąpiel jeśli masz taką możliwość, przyjemny film czy serial, albo choć spróbuj zasnąć.
Jutro już jest 4ty, nim się obejrzysz będzie 10ty!
Dziękuję 😘 właśnie idę zaraz do wanny a później do córki spać. Najgorzej z tymi wymiotami bo potrafię zbudzić się w nocy i biec do toalety :( biorę od wczoraj te nowe tabletki przeciwwymiotne ale jakoś nie pomagają a czuję się po nich bardziej senna :(

reklama
Dziękuję 😘 właśnie idę zaraz do wanny a później do córki spać. Najgorzej z tymi wymiotami bo potrafię zbudzić się w nocy i biec do toalety :( biorę od wczoraj te nowe tabletki przeciwwymiotne ale jakoś nie pomagają a czuję się po nich bardziej senna :(
Bierzesz bonjeste? Mi mam wrażenie, że pomogła po dobrym tygodniu brania.
I nie łam się, jeszcze wszystko może się dobrze skończyć, ba! Na pewno się dobrze skończy, wszystkie jesteśmy tu dobrej myśli❤️

A masz może wydruk z USG z taką tabelką? Tam jest podany termin porodu na podstawie rozmiaru zarodka ;)
Chyba już nie mam. Pokazałam mężowi, dzieciom i gdzieś zaginął. A ja sentymentalna nie jestem, to nie pilnowałam...
Następną wizytę mam 24.04, to wtedy będę wiedzieć 🙂 aplikacja mi podaje termin na 26.11, a dzień z USG się z nią zgadzał, więc pewnie podobnie.

Bierzesz bonjeste? Mi mam wrażenie, że pomogła po dobrym tygodniu brania.
I nie łam się, jeszcze wszystko może się dobrze skończyć, ba! Na pewno się dobrze skończy, wszystkie jesteśmy tu dobrej myśli❤️
Tak dokładnie też byłaś po niej zamulona? Mam wrażenie że cofam się w rozwoju 😅 ogólnie rano nie biorę ich bo czytałam na ulotce że nie można prowadzić auta i potrafią wyjść pozytywne testy narkotykowe (muszę jechać na te badania bety)

Tak dokładnie też byłaś po niej zamulona? Mam wrażenie że cofam się w rozwoju 😅 ogólnie rano nie biorę ich bo czytałam na ulotce że nie można prowadzić auta i potrafią wyjść pozytywne testy narkotykowe (muszę jechać na te badania bety)
Ja nawet bez tego byłam senna, ale teraz to jest jakiś hardcore, to fakt 😂 biorę dwie na dzień, ale chyba zaczęły w końcu pomagać, bo jak męczyło tak od dwóch dni już mniej. A pierwsza tabletkę wzięłam tydzień temu w piątek na noc.

Witam, po kilku dniach nieobecności. Byłam na 4 dniowej delegacji i za bardzo nie było czasu zaglądać do Was. Teraz już udało mi się nadrobić zaległe posty. Witam wszystkie nowo przybyłe dziewczyny. Ja kolejna wizytę mam 10.04 i też już z partnerem czekamy by zobaczyć serduszko. Poprzednia wizyta była 27.03 ( 5 tydzien 6 dzień) było jajo 17mm z ciałkiem żółtym.
Na razie nie mówiliśmy nikomu o ciąży z domowników. Jeszcze pracuje i chcę pracować jak najdłużej.

Witam, po kilku dniach nieobecności. Byłam na 4 dniowej delegacji i za bardzo nie było czasu zaglądać do Was. Teraz już udało mi się nadrobić zaległe posty. Witam wszystkie nowo przybyłe dziewczyny. Ja kolejna wizytę mam 10.04 i też już z partnerem czekamy by zobaczyć serduszko. Poprzednia wizyta była 27.03 ( 5 tydzien 6 dzień) było jajo 17mm z ciałkiem żółtym.
Na razie nie mówiliśmy nikomu o ciąży z domowników. Jeszcze pracuje i chcę pracować jak najdłużej.
Witaj po powrocie ;)
Daj znać na priv o dołączenie do grupy zamkniętej, nie mam od Ciebie wiadomości, a zbieramy listę ;) dopisz jeszcze datę porodu.

reklama
Do góry