reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Trzymaj się, bardzo współczuję tego wszystkiego :( ale pamiętaj że objawy które nie ustępują, a utrzymują się to dobry sygnał ;) co ma być to będzie, teraz już nic nie możesz zrobić, każda z nas trzyma mocno kciuki żeby 10go kwietnia było serduszko ❤️ będziemy tu wszystkie czekać na dobre wieści!
A na razie spróbuj się zrelaksować, może jakaś ciepła kąpiel jeśli masz taką możliwość, przyjemny film czy serial, albo choć spróbuj zasnąć.
Jutro już jest 4ty, nim się obejrzysz będzie 10ty!
Dziękuję 😘 właśnie idę zaraz do wanny a później do córki spać. Najgorzej z tymi wymiotami bo potrafię zbudzić się w nocy i biec do toalety :( biorę od wczoraj te nowe tabletki przeciwwymiotne ale jakoś nie pomagają a czuję się po nich bardziej senna :(

reklama
Dziękuję 😘 właśnie idę zaraz do wanny a później do córki spać. Najgorzej z tymi wymiotami bo potrafię zbudzić się w nocy i biec do toalety :( biorę od wczoraj te nowe tabletki przeciwwymiotne ale jakoś nie pomagają a czuję się po nich bardziej senna :(
Bierzesz bonjeste? Mi mam wrażenie, że pomogła po dobrym tygodniu brania.
I nie łam się, jeszcze wszystko może się dobrze skończyć, ba! Na pewno się dobrze skończy, wszystkie jesteśmy tu dobrej myśli❤️

A masz może wydruk z USG z taką tabelką? Tam jest podany termin porodu na podstawie rozmiaru zarodka ;)
Chyba już nie mam. Pokazałam mężowi, dzieciom i gdzieś zaginął. A ja sentymentalna nie jestem, to nie pilnowałam...
Następną wizytę mam 24.04, to wtedy będę wiedzieć 🙂 aplikacja mi podaje termin na 26.11, a dzień z USG się z nią zgadzał, więc pewnie podobnie.

Bierzesz bonjeste? Mi mam wrażenie, że pomogła po dobrym tygodniu brania.
I nie łam się, jeszcze wszystko może się dobrze skończyć, ba! Na pewno się dobrze skończy, wszystkie jesteśmy tu dobrej myśli❤️
Tak dokładnie też byłaś po niej zamulona? Mam wrażenie że cofam się w rozwoju 😅 ogólnie rano nie biorę ich bo czytałam na ulotce że nie można prowadzić auta i potrafią wyjść pozytywne testy narkotykowe (muszę jechać na te badania bety)

Tak dokładnie też byłaś po niej zamulona? Mam wrażenie że cofam się w rozwoju 😅 ogólnie rano nie biorę ich bo czytałam na ulotce że nie można prowadzić auta i potrafią wyjść pozytywne testy narkotykowe (muszę jechać na te badania bety)
Ja nawet bez tego byłam senna, ale teraz to jest jakiś hardcore, to fakt 😂 biorę dwie na dzień, ale chyba zaczęły w końcu pomagać, bo jak męczyło tak od dwóch dni już mniej. A pierwsza tabletkę wzięłam tydzień temu w piątek na noc.

Witam, po kilku dniach nieobecności. Byłam na 4 dniowej delegacji i za bardzo nie było czasu zaglądać do Was. Teraz już udało mi się nadrobić zaległe posty. Witam wszystkie nowo przybyłe dziewczyny. Ja kolejna wizytę mam 10.04 i też już z partnerem czekamy by zobaczyć serduszko. Poprzednia wizyta była 27.03 ( 5 tydzien 6 dzień) było jajo 17mm z ciałkiem żółtym.
Na razie nie mówiliśmy nikomu o ciąży z domowników. Jeszcze pracuje i chcę pracować jak najdłużej.

Witam, po kilku dniach nieobecności. Byłam na 4 dniowej delegacji i za bardzo nie było czasu zaglądać do Was. Teraz już udało mi się nadrobić zaległe posty. Witam wszystkie nowo przybyłe dziewczyny. Ja kolejna wizytę mam 10.04 i też już z partnerem czekamy by zobaczyć serduszko. Poprzednia wizyta była 27.03 ( 5 tydzien 6 dzień) było jajo 17mm z ciałkiem żółtym.
Na razie nie mówiliśmy nikomu o ciąży z domowników. Jeszcze pracuje i chcę pracować jak najdłużej.
Witaj po powrocie ;)
Daj znać na priv o dołączenie do grupy zamkniętej, nie mam od Ciebie wiadomości, a zbieramy listę ;) dopisz jeszcze datę porodu.

reklama
Do góry