reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Kurcze zauważyłam taki beżowy/jasno brązowy śluz jak się podcierałam... Niby wiem, że jak nie ma bólu i krwi to nie powinnam się zanadto martwić, ale się zmartwiłam :( wizyta dopiero w przyszłą środę... A u mojego lekarza aż 25go kwietnia :/ myślicie że jak nadal będzie plamienie to umówić się na tą środę do mojego lekarza?

reklama
Kurcze zauważyłam taki beżowy/jasno brązowy śluz jak się podcierałam... Niby wiem, że jak nie ma bólu i krwi to nie powinnam się zanadto martwić, ale się zmartwiłam :( wizyta dopiero w przyszłą środę... A u mojego lekarza aż 25go kwietnia :/ myślicie że jak nadal będzie plamienie to umówić się na tą środę do mojego lekarza?
Myślę, że jak nadal będzie to tak. Zrób tak żebyś Ty była spokojna 🙂

Zerknęłam na grupy, grupę można założyć ot tak po prostu chyba, więc jeśli któraś będzie chętna to niech założy 🙂

Myślę, że jak nadal będzie to tak. Zrób tak żebyś Ty była spokojna 🙂

Zerknęłam na grupy, grupę można założyć ot tak po prostu chyba, więc jeśli któraś będzie chętna to niech założy 🙂
Na pewno trzeba to zgłosić "do góry" wtedy proszą chyba o listę dziewczyn do grupy zamkniętej, zakładają i dostajemy "zaproszenie" czy jakoś tak, trzeba ustalić regulamin itp. Ale ja to tak tylko w teorii kojarzę, nie wiem jak dokładnie się to ogarnia.

Ja mam taki średnio 2x w tygodniu. Mój ginekolog powiedział że na usg przyczyny nie widać ale może być z przeciążenia, gdy pęknie naczynko na szyjce, gdy rozciąga się macica. Ja mam od wczoraj taki znowu kolejny raz więc poprostu leżę. Jeśli będzie się rozkręcać i więcej to rozważ szybsza wizytę albo sor.

Na pewno trzeba to zgłosić "do góry" wtedy proszą chyba o listę dziewczyn do grupy zamkniętej, zakładają i dostajemy "zaproszenie" czy jakoś tak, trzeba ustalić regulamin itp. Ale ja to tak tylko w teorii kojarzę, nie wiem jak dokładnie się to ogarnia.
O kurczę, ja sobie weszłam w grupy i tam jest opcja „załóż grupę” czy jakoś tak. Myślałam, że to po prostu można założyć, a „góra” zatwierdza czy jakoś tak 🙂

Załączniki

• IMG_5480.png
    IMG_5480.png
    41,6 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_5481.png
    IMG_5481.png
    71,2 KB · Wyświetleń: 29
Ku
O kurczę, ja sobie weszłam w grupy i tam jest opcja „załóż grupę” czy jakoś tak. Myślałam, że to po prostu można założyć, a „góra” zatwierdza czy jakoś tak 🙂
Kurcze, nie wiem dokładnie. Na grupie córki ktoś z "góry" nam zakładał i dostałam właśnie wiadomość z listą osób do zamkniętej grupy itp. ja się na tym nie znam :/ chcesz to możesz zaryzykować i założyć, ale wtedy jak ją przypiąć do listopadówek?

Ku

Kurcze, nie wiem dokładnie. Na grupie córki ktoś z "góry" nam zakładał i dostałam właśnie wiadomość z listą osób do zamkniętej grupy itp. ja się na tym nie znam :/ chcesz to możesz zaryzykować i założyć, ale wtedy jak ją przypiąć do listopadówek?
O kurczę, to nie wiem, myślałam, że to takie proste! 😅
Kurcze właśnie nie wiem, może któraś z dziewczyn coś wie o tym i się lepiej zna? Teoretycznie zaryzykować można, ale po co zakładać grupę gdzie się nikt nie będzie udzielał jeśli to nie działa tak jak napisałam 🫣

reklama
Mój lekarz mi mówił, że to normalne ale zawsze warto się do niego umówić i podejść żeby się nie denerwować. Gdyby wystąpiło krwawienie to na szpital jechać. Także może dla świętego spokoju sobie sprawdź? Po co ci stres i nerwy?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry