reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Z tego co wiem to musicie stworzyć sobie listę osób i napisać do administratora forum aby założył wam grupę prywatną , oraz wybrać 2 modernatorow tej grupy . Zanim postanowicie napisać o założenie grupy prywatnej ustalcie sobie najlepiej do kiedy jesteście w stanie poczekać na wszystkie osoby bo później niż nie jest tak łatwo kogoś dodać

Jestem na l4 od 6 tygodnia. Pracuje na bloku operacyjnym i wolałam nie ryzykować.
Wizyta 2 kwietnia w 9tc. Stresuje się mega.
Trochę mnie mdli od rana i wieczorami mimo, że jestem na xonvea. Ale mogę przynajmniej funkcjonować. Czujecie takie ciągnięcie w pachwinach? Odczuwam to po długich trasach za kierownicą czy nawet na miejscu pasażera.

Ok, ja proponuję już napisać o prywatną. Nasza grupa jest mała, bardzo rzadko ktoś "dochodzi", a na późniejszym etapie nadal będzie można dodać dziewczyny które się pojawia i będą spełniać nasze warunki o przystąpienie do zamkniętej, rzeczywiście będzie to pewnie trudniejsze bo będzie trzeba prosić administratora o dodanie, ale na pewnie nie jest to niemożliwe ;) a większość (o ile nie wszystkie) poczuje się bardziej swobodnie na zamkniętej, będziemy mogły coś więcej o sobie napisać bez obawy że czytają to osoby niepowołane.
Jeśli musimy wybrać dwóch moderatorów to ja mogę się zgłosić na jednego. Nigdy tego nie robiłam, ale mogę spróbować ;) kto chętny na drugiego? Może wyślijcie mi na priv wiadomość która z Was chce dołączyć do forum zamkniętego, bo widziałam że na początkowej liście jest kilka dziewczyn które udzielały się tylko na początku, a potem cisza, moim zdaniem nie powinny być brane pod uwagę jeśli chcą być tylko "czytaczami", niech każda daje od siebie po równo ;) jeśli macie inne zdanie to oczywiście mogę się dostosować ;)

reklama
Do góry