reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Mam betę. Niby rośnie, niby w normie, ale wydaje mi się że za mało
5.03 31.8
7.03 61.6
10.03 222
14.03 1398
Pozwoliłam sobie w Twoim imieniu wrzucić przyrost w kalkulator. Wychodzi 150% także bardzo dobrze ;)
Screenshot_2025-03-14-15-55-42-868_com.android.chrome.jpg

Co do aplikacji to w pierwszej ciąży sprawdziłam ich bardzo dużo i finalnie zostałam przy Ciąża + oraz Hi Mommy. Przy drugiej córce od razu poszłam w te dwie. Ciąża + jest naprawdę fajna, a potem jak dziecko się rodzi to przechodzicie w Dziecko + i tam jest naprawdę super, można wpisywać godziny karmienia, ilości, czym karmione itp. sen, pieluszki, postępy, dodawać zdjęcia itp. można prowadzić dla kilkorga dzieci jednocześnie. Dzięki temu że założyłam konto przy pierwszej to później mogłam porównać np. jak sypiały czy jadły dziewczyny w podobnym wieku.
A Hi Mommy to taka przyjemna aplikacja która codziennie przekazuje wiadomość jakby od dziecka. Jak się rozwija itp. też polecam.
Pozostałe mi nie podeszły.

reklama
Co do aplikacji to w pierwszej ciąży sprawdziłam ich bardzo dużo i finalnie zostałam przy Ciąża + oraz Hi Mommy. Przy drugiej córce od razu poszłam w te dwie. Ciąża + jest naprawdę fajna, a potem jak dziecko się rodzi to przechodzicie w Dziecko + i tam jest naprawdę super, można wpisywać godziny karmienia, ilości, czym karmione itp. sen, pieluszki, postępy, dodawać zdjęcia itp. można prowadzić dla kilkorga dzieci jednocześnie. Dzięki temu że założyłam konto przy pierwszej to później mogłam porównać np. jak sypiały czy jadły dziewczyny w podobnym wieku.
A Hi Mommy to taka przyjemna aplikacja która codziennie przekazuje wiadomość jakby od dziecka. Jak się rozwija itp. też polecam.
Pozostałe mi nie podeszły.
Podpisuję się pod tym, dokaldnie tak. Te dwie jak dla mnie są numerem 1

Do góry