małopolskapani
Początkująca w BB
Dobrze@małopolskapani jak beta dzisiaj u ciebie wygląda ? Bo byłyśmy we trzy na dzisiaj![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze@małopolskapani jak beta dzisiaj u ciebie wygląda ? Bo byłyśmy we trzy na dzisiaj![]()
Ja też z okropnymi!Zbudziłam się z takimi mdłościami![]()
Bardzo bardzo się cieszęDobrzeprzyrost z 51 do 137 także w porządku, dziękuję że pytasz
powiedziałam też mężowi, bardzo się ucieszył także kamień z serca
![]()
Ja teżJa też z okropnymi!
Ale dziś beta i ja więc zobaczę![]()
Oooo to koniecznie daj znać! O której idziesz?Ja teżchociaż chyba dopiero spokojna będę po prenatalnych
![]()
Jakoś ok 10:30Oooo to koniecznie daj znać! O której idziesz?
A w którym jesteś tygodniu że robisz prenatalne ?Jakoś ok 10:30wyniki będą po 15
Umow się po 7 tyg, tak nawet Pani w rejestracji mi mówiła, choć pewnie u mnie to serduszko będzie wcześniej bo betę ponad 2 tys miałam w dniu spodziewanego okresu, ale mimo wszystko idę do lekarza w najbliższym środę i to będzie 7+1Doradzcie mi.
Ponoć przy becie powyżej 10000 już powinno być widoczne serduszko. Nie wiem dokładnie kiedy była owulacja (jedynie podejrzewam), wczoraj miałam betę 1341, jutro powtarzam i zobaczę jaki będzie wynik. Mój lekarz przyjmuje w moim mieście w środy i piątki i teraz waham się kiedy pójść. Jutro po wynikach bety będę dzwonić żeby się umówić.
Z najstarszą córka betę robiłam w poniedziałek i wynik wtedy był niski 43, u lekarza byłam w piątek 3 tygodnie później i było serce. Z młodszą test robiłam w poniedziałek i u lekarza byłam już w piątek tego samego tygodnia i też już serce biło, ale wtedy późno się dowiedzieliśmy o ciąży.
No i się waham czy umówić się na przyszły piątek czy to nie będzie za wcześnie i lepiej w środę za 2 tygodnie. Chciałabym już od razu mieć wizytę serduszkową żeby się nie rozczarować, ale nie chcę czekać zbyt długo bo w poprzednich ciążach przyjmowałam zastrzyki od pierwszej wizyty i na pewno też teraz dostanę i boję się że jak za późno zacznę przyjmować to coś się może stać...
Sorki że się tak rozpisałam, ale naprawdę nie wiem co robić :/