reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Współczuję, pamiętam ten stan doskonale..

Ps. Bierz duża dawkę wit b6...te leki drogie na mdłości właśnie ta witaminę mają w składzie, ja przyjmuje póki co 100mg codziennie vit b6, to moja 6 ciąża i w każdej mldosci prowadziły do totalnego osłabienia, teraz jest o niebo lepiej, może to przypadek a może pomaga ta witamina..
Jej, współczuję :( ja w obu ciążach bez mdłości, nie wyobrażam sobie tego :(
A mówisz że szósta ciąża, to ile masz dzieci i w jakim wieku?

reklama
A właśnie miałam pisać kobietki moje :) żebyście napisały swój wiek oraz na stanie czy są jakieś już rodzeństwa i w jakim wieku :) tak z ciekawości czy są tu mamusie już doświadczone czy pierworodne

reklama
Ja w maju 29 , druga ciąża , córka w lipcu będzie miała 2 latka.
Ja wam powiem że rano się zmartwiłam bo jakoś dużo lepiej się czułam niż wczoraj co wydało mi się podejrzane ale teraz usnęłabym na stojąco

Do góry