reklama
DomkaAtomka
Fanka BB :)
Wydaje mi się że tak. Ja wczoraj jak wróciłam z pracy to leżałam do 20, później szybki prysznic, kolacja i spać. Dziś od godziny 11 marzę żeby już wrócić do domujestem taka słaba… nie mam na nic siły to jest normalne?

Mikimka
Chociaż nie jestem samaWydaje mi się że tak. Ja wczoraj jak wróciłam z pracy to leżałam do 20, później szybki prysznic, kolacja i spać. Dziś od godziny 11 marzę żeby już wrócić do domu![]()

DomkaAtomka
Ja rano mam mnóstwo energii, aż chce się żyć, ale przed południem już mam zjazd i tak zostaje do końca dnia. Chodzę spać przed 22, mąż w szoku bo zawsze byłam raczej nocnym MarkiemWydaje mi się że tak. Ja wczoraj jak wróciłam z pracy to leżałam do 20, później szybki prysznic, kolacja i spać. Dziś od godziny 11 marzę żeby już wrócić do domu![]()
Dodulina20
Ja mam skończone w grudniu 32. Na stanie dwie córki. Obie z czerwca, starsza w czerwcu skończy 4, a młodsza 2.
Jak się młodsza rodziła to urodziny starszej spędziłam w szpitalu (starsza z 20go, a młodsza z 19go, oba porody naturalnie bez wywoływania, więc ewidwntnie młodsza nie chciała urodzin w ten sam dzień co siostra
).
Choć chciałam kolejne dziecko też letnie, ale w sumie ciekawe jak to będzie zimą no i nie ominie mnie żadna okazja jak będę w szpitalu
Jak się młodsza rodziła to urodziny starszej spędziłam w szpitalu (starsza z 20go, a młodsza z 19go, oba porody naturalnie bez wywoływania, więc ewidwntnie młodsza nie chciała urodzin w ten sam dzień co siostra

Choć chciałam kolejne dziecko też letnie, ale w sumie ciekawe jak to będzie zimą no i nie ominie mnie żadna okazja jak będę w szpitalu
Dodulina20
Co do bólu pleców, jakoś od środy bolały mnie szczególnie wieczorem, to był sygnał że zaszłam w ciążę, choć nie brałam tego do siebie żeby nie robić sobie nadziei
Ale pamiętam że w obu ciążach ból pleców towarzyszył dosc często :/
Ale pamiętam że w obu ciążach ból pleców towarzyszył dosc często :/
W tym roku kończę 40 lat, już wyżej pisałam najstarszy syn, potem córka 18, syn, 14, córka 6 i syn 3A właśnie miałam pisać kobietki mojeżebyście napisały swój wiek oraz na stanie czy są jakieś już rodzeństwa i w jakim wieku
tak z ciekawości czy są tu mamusie już doświadczone czy pierworodne

Truskawka0105
Z logiki wychodzi mi że teraz powinna być córciaW tym roku kończę 40 lat, już wyżej pisałam najstarszy syn, potem córka 18, syn, 14, córka 6 i syn 3![]()

Figazmakieem
Zaangażowana w BB
Heej, chyba nieśmiało dołączę
Nieśmiało, bo nie wiem na jakim etapie jestem.
Trzy testy zrobione, na wszystkich blada kreska, ale jest. Dzis robiłam pierwszą betę, wynik 83,97, czy to dobry wynik? Ja się kompletnie nie znam, a z tych wykresów nie wiem nic, za głupia chyba jestem
Pozdrawiam Was serdecznie
Trzy testy zrobione, na wszystkich blada kreska, ale jest. Dzis robiłam pierwszą betę, wynik 83,97, czy to dobry wynik? Ja się kompletnie nie znam, a z tych wykresów nie wiem nic, za głupia chyba jestem

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
KoszałekOpałek
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj beta 86Heej, chyba nieśmiało dołączę
Pozdrawiam Was serdecznie![]()

Podziel się: