reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Ja

Ja też czekałam i byłam pewna że nic z tego 🤭
To moje pierwsze dwie kreski♥️ Ten cykl był dziwny, oprócz bólu piersi nie mam żadnych innych objawów. Najlepsze jest to, że dziś odebraliśmy wyniki nasienia i wyszły złe. (Założyłam nowy wątek na ten temat). Mąż był załamany, już szukał androloga i chwile później zrobiłam test. Na razie podchodzę do tego z dużą rezerwą. Myślicie, że w przyszłym tygodniu warto już umówić się na wizytę?

reklama
To moje pierwsze dwie kreski♥️ Ten cykl był dziwny, oprócz bólu piersi nie mam żadnych innych objawów. Najlepsze jest to, że dziś odebraliśmy wyniki nasienia i wyszły złe. (Założyłam nowy wątek na ten temat). Mąż był załamany, już szukał androloga i chwile później zrobiłam test. Na razie podchodzę do tego z dużą rezerwą. Myślicie, że w przyszłym tygodniu warto już umówić się na wizytę?
Ja bym poczekała....ja mam dziś 5+3 idę dopiero 19 marca, ale ja właśnie badałam betę i proga więc jestem w miarę spokojna 😊

Nie mogę w to uwierzyć, ale właśnie zrobiłam dwa testy i wyszły piękne dwie kreski🥹 Byłam w lutym na monitoringu, w 17dc lekarz powiedział, że pecherzyk ma dopiero 14mm i raczej nie będzie owulacji, musiałby się stać cud. Od 18dc brałam duphaston przez 10 dni. (Miałam brać od 16dc do 25dc, ale nie wiedziałam jak z tą owulacją i czekałam do wizyty). Seksy były później w 22dc i 26dc. Dziś 31dc. Czekałam na okres, myślałam, że wydłużył mi się cykl przez to, że dwa dni później zaczęłam brać duphaston. Mimo tego, że ten cykl miał zbyć zmarnowany zrobiłam dzisiaj test bo bardzo bolą mnie piersi. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Zazwyczaj cykle mialam 24-25 dni. Jak usłyszałam, że w 17dc pecherzyk jest mały to myślałam, że nic z tego nie będzie...🥹 Dziś wychodzi 4 tydzień 2 dzień 🥹
Ojej ! Jakie wieści 😍 Gratulacje 🍀! Ale rośnie tu fajna ekipa ! Pozytywnie zazdroszczę ! Rośnijcie zdrowo ! ❤️

U lekarza już byłam odrazu jak się dowiedziałam ( po leki ze względu na przejścia) był pęcherzyk i beta 7tys
Beta wczorajsza 13tysiecy
Idę na kolejną betę w poniedziałek i na wizytę w środę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry