reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Ja idę na wizyte na 11.45... stres mam, a jeszcze do tego nadal trzyma mnie ból gardła, lekki kaszel, zatkany nos... Zapytam ginekologa czy coś poleci na te dolegliwość, bo te wszystkie oczywiste ziołowe "leki" niewiele dają :(
Mam to samo katar , kaszel. Byłam u lekarza nic nie dostałam tylko inhalacje z soli kazał robić. Ale u mnie powoli jest lepiej więc chyba mi przejdzie w końcu.

reklama
Ja idę na wizyte na 11.45... stres mam, a jeszcze do tego nadal trzyma mnie ból gardła, lekki kaszel, zatkany nos... Zapytam ginekologa czy coś poleci na te dolegliwość, bo te wszystkie oczywiste ziołowe "leki" niewiele dają :(
Jeśli dasz radę, to polecam gorące mleko z czosnkiem i miodem.

@Lunaa09 bardzo mi przykro 😭 pamiętaj, że sporo z nas było w takiej lub podobnej sytuacji, a niektóre nawet nie raz w życiu. Jeśli będzie potrzebowała pogadać czy się poradzić to pisz śmiało.
Odpczywaj i zbieraj siły, masz sporo maluchów które na Ciebie liczą 🥰
Wiem..wszystko wiem, nie da się niestety zastąpić tego smutku uciechą z dzieci które są, muszę to poprostu przejść, tym bardziej, że szlam na tą wizytę naprawdę spokojna 😟
Jest mi przykro, bo mam już swoj wiek, liczyłam na to, że się uda, wszystko zapowiadało się dobrze, beta, progesteron...

Ja dzisiaj też mam wizytę, też o 11.40 🙂 też się stresuje ale trzeba być dobrej myśli

Cześć, witam się nieśmiało, jestem mamą z listopada 2023 i teraz wychodzi na to, że będziemy mieli powtórkę z rozrywki w listopadzie 2025 ;) w piątek pierwsza beta 395, dopiero w poniedziałek zrobie przyrost wiec średnio miarodajnie, no ale zobaczymy. Om 13.02, wstępny termin 20.11, pierwszy syn urodził się 23.11 😁😁😁
maaaatko, ja się dopiero dowiedziałam o ciąży a Wy już jesteście po wizytach u lekarza 😬😅

reklama
Dodulinka i lilly dajcie kochane znac co u was po wizytach, bo tutaj cos same złe wiadomości. Tak tez strasznie sie boje ze az mnie strach paraliżuje, tak długo czekałam na ta ciąże i w ogóle ze tak sie boje poniedziałku dziewczyny ze aż spać nie mogę.

Do góry