reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Hejka! Pytanie do dziewczyn które zobaczyły 2 kreski na teście. Pobolewa Was podbrzusze?
Mnie boli jak na okres i ten ból pleców :( liczę, że się uda i wszystko będzie ok, szkoda że moja prowadząca jest w szpitalu aktualnie bo nie mam jak pójść na badanie. Zaczekam aż wyjdzie i skoczę ;)

reklama
Według kalendarza 6+3, ale na usg jeszcze za dużo nie widać, ciąża napewno dużo młodsza, bo beta z poniedziałku 413 ale przyrostu miałam 193% więc mam ogromną nadzieję, że się uda
No to na pewno się przesunęła, naprawdę super przyrost, taki sam miałam z pierwszą córką ;) kiedy masz następną wizytę?

Mnie boli jak na okres i ten ból pleców :( liczę, że się uda i wszystko będzie ok, szkoda że moja prowadząca jest w szpitalu aktualnie bo nie mam jak pójść na badanie. Zaczekam aż wyjdzie i skoczę ;)
Oj tak, ból pleców to koszmar, pojawił mi się 4 dni przed pozytywnym testem i do teraz codziennie bolą :(

Dziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….

Dziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….
Mi przy infekcji w ciąży lekarz kazał robić nasiadówki w szałwi i smarować clotrimazolem. Bez recepty jest. Pomogło.

Weź to co zaleciła lekarka. Moja też mi to dała we wczesnej ciąży, inne dziewczyny na forum też miały takie zalecenia od swoich lekarzy. Jakby chciała Ci zalecić clotrimazol, to by to powiedziała.

reklama
Ja stosowałam clotrimazolum ale mi nie pomogło w poniedziałek mam wizytę. Tyle że ja nie mam uplawów nic aby pieczenie na samym wejściu do pochwy , takie jakby obtarcie mi się zrobiło jak miałam plamienia tak tarłam intensywnie papierem 🤣

Do góry