reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
A jak tam u Was z objawami?
Mnie niesamowicie bolą piersi i sutki, do tego od 2-3 dni co chwilę kłuje mnie w okolicach jajników raz z jednej raz z drugiej strony, czasem z obu naraz :/ wiem, że to normalne, macica się rozciąga, przygotowuje, więzadła pracują itp. ale jest to niesamowicie uciążliwe, każdy mocniejszy ruch i ukłucie 😡
Bol piersi duży, brzucha właściwie wcale, nic nie kluje ani nie ciągnie, mdlosci lekkie i zmeczenie/osłabienie...tyle narazie, nie jest to jakieś uciążliwe, normalnie funkcjonuje, ale jestem taka jakaś przygnębiona..

Dziewczyny pytanie….. miewam sny, były erotyczne przez 4 dni, ale dzisiaj to był koszmar, możecie się domyśleć co mi się śniło pelno krwi… zaczynam się bać… któraś z was też miała taki sen lub podobny ??

Ja od wczoraj praktycznie nie mam mdłośći. Nawet mąż zauważył, że szybciej chodzę 😅 U mnie jedynie ból piersi, ale też jakby trochę mniejszy. Już zaczynam się martwić bo samopoczucie lepsze i wydaje mi się to już dziwne bo nagle mi się poprawiło. W brzuchu nic nie czuje.

Ja jestem po wizycie. Jest pęcherzyk, jest większy niż w czwartek był ale zarodka jeszcze nie widać. Uspokajała że to normalne że to wczesna ciąża i spokojnie czekamy, kolejna wizyta za tydzień 24.03. To będzie 6+1 już powinien być.
Dostałam progesteron bo mam spadek. Mówiła że to się zdarza żeby też nie panikować, póki nic mnie nie boli i nie ma plamien/krwawien jest ok a progesteron daje dla bezpieczeństwa.

Według kalendarza jestem 6+2 ale beta malutka, porwanie owulacja o wiele później.
Jutro i tak idę do ginekologa, żeby porozmawiac o tym, byleby ta beta dzisiaj ładnie urosła

reklama
Dziewczyny pytanie….. miewam sny, były erotyczne przez 4 dni, ale dzisiaj to był koszmar, możecie się domyśleć co mi się śniło pelno krwi… zaczynam się bać… któraś z was też miała taki sen lub podobny ??
Oj mi też właśnie dzisiaj się śniła krew, liczę jednak że to nic złego , to tylko sen i nasze obawy się pojawiają w snach

Do góry