reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

dzisiejsza będzie po 15
Ja też będę dopiero spokojna po prenatalnych … chociaż do 13 tygodnia muszę wytrzymać … mam takie nerwy dzisiaj, płacze martwię się naprawdę mam zły dzien
wierzę :( ale wiem że poronienia często się zdarzają niestety :( ja też mam zły dzień, staram się myśleć o czym innym, dodatkowo czas wypełnia mi dziecko ;)

reklama
Ale dziś dzień....jedyny wolny od pracy, a ja się czuje jak dętka 😟 i coś lekko mdli i słabość, próbowałam się przespać, ale nie umiem 🤐 do tego pogoda deszczowa, byle do wieczora!
Aa i jeszcze humor do du....mogłabym z nikim nie gadać..

U mnie sytuacja taka że od kilku dni piekła mnie pochwa i pobolewała, rano zadzwoniłam do Pana Doktora przyjął mnie odrazu i okazało się że mam infekcję. NIGDY do tej pory a mam 34lata nie miałam infekcji żadnej. Mówił że to się w ciąży zdarza często. Wypisał mi leki i zrobił USG przy okazji jestem 4+4 jest malutki pęcherzyk ciążowy :) załączam wam zdjęcie

Załączniki

• IMG_9630.jpeg
    IMG_9630.jpeg
    490,8 KB · Wyświetleń: 25
U mnie sytuacja taka że od kilku dni piekła mnie pochwa i pobolewała, rano zadzwoniłam do Pana Doktora przyjął mnie odrazu i okazało się że mam infekcję. NIGDY do tej pory a mam 34lata nie miałam infekcji żadnej. Mówił że to się w ciąży zdarza często. Wypisał mi leki i zrobił USG przy okazji jestem 4+4 jest malutki pęcherzyk ciążowy :) załączam wam zdjęcie
Tez nigdy nie miewałam infekcji, ale w ciąży organizm się osłabia i mnie też łapały niestety. Ale tylko w ciąży, a później już nie ;)
Fajnie że pęcherzyk jest, jedną ulga że w macicy :) kiedy kolejna wizyta?

Kochana ja mam 2 opryszczki :( a miałam ostatni raz dobre 2 albo 3 lata temu

reklama
Cześć dziewczyny.Mogę dołączyć?.Według om termin wychodzi mi na 19.11.bardzo się cieszę ale wiadomo stresik jest.
Witaj kochana :)
Jest jest stresik każda się stresuje, ja mam to samo że już wariuje. Moja kuzynka położna robi ze mnie wariatke 🤣 ale no cóż też bardzo się boję. Czekam na serduszko a później na prenatalne dopiero się uspokoję

Do góry