reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Umow się po 7 tyg, tak nawet Pani w rejestracji mi mówiła, choć pewnie u mnie to serduszko będzie wcześniej bo betę ponad 2 tys miałam w dniu spodziewanego okresu, ale mimo wszystko idę do lekarza w najbliższym środę i to będzie 7+1 😊
Tak, ale martwię się o te leki, dlatego mi się trochę śpieszy :/ kwas foliowy też przyjmowałam Acidum 15, ale to na receptę, a te standardowe w aptece mają duuuużo niższą dawkę.

Tak, ale martwię się o te leki, dlatego mi się trochę śpieszy :/ kwas foliowy też przyjmowałam Acidum 15, ale to na receptę, a te standardowe w aptece mają duuuużo niższą dawkę.
To możesz iść dwa razy, raz potwierdzi pęcherzyk i da recepty a po 2 tyg już ♥️

U mnie wczoraj było 4+3 beta 921,54
Zestresowałam się tylko progesteronem że spadł z 16 na 12,5 dzwoniłam do lekarza wszytko jest w porządku nie kazał mi badać już nic żeby się nie stresować

Nie robię prenatalnych robię betę :) dopiero 5+1 pisałam że będę spokojna dopiero po prenatalnych bo mam za sobą stratę w 9 tyg
Ja też będę dopiero spokojna po prenatalnych … chociaż do 13 tygodnia muszę wytrzymać … mam takie nerwy dzisiaj, płacze martwię się naprawdę mam zły dzien

reklama
Do góry