reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Tak o czułości 10mlUTo aż dziwne.. Dopóki nie ma jest szansa.. A testy o czułości 10 robiłaś??
To zrób przy okazji jutro bete i tsh i zobaczysz co to będzie.. Może się coś z owu poprzesuwało..Tak o czułości 10mlU
Gryfin
Pewnie tak pozostaje mi czekaćTo zrób przy okazji jutro bete i tsh i zobaczysz co to będzie.. Może się coś z owu poprzesuwało..
Pewnie tak pozostaje mi czekać
Trzymam kciuki, żeby to była ciąża.
Gryfin
DziękujęTrzymam kciuki, żeby to była ciąża. ❤
madzialena647
Witam dziewczyny ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy
Trzymam kciuki aby się udało za pierwszym razemWitam dziewczyny ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy
Gryfin
Ja też trzymam kciukiWitam dziewczyny ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy
reklama
madzialena647
Dziekuje w połowie cyklu strasznie bolał mnie brzuch z prawej strony, nawet siadanie sprawiało mi ból, dawno mnie tak brzuch nie bolał, może to wina odstawienia tabletek, nasze starania trwały krótko że względu na prace męża, ale liczę że te 3 dni wystarczyly