reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Wiem, że zdarzają się przypadki negatywnych testów pomimo ciąży, więc czekam i jednak trochę na to liczę 🥺 zazwyczaj dzień przed @ już mam plamienia w kolorze kawy z mlekiem, teraz nic..

reklama
Witam dziewczyny😊 ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy 😊

Witam dziewczyny😊 ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy 😊
Trzymam kciuki aby się udało za pierwszym razem 😘😘😘

Ja też trzymam kciuki ✊✊❤️

reklama
Dziekuje😊 w połowie cyklu strasznie bolał mnie brzuch z prawej strony, nawet siadanie sprawiało mi ból, dawno mnie tak brzuch nie bolał, może to wina odstawienia tabletek, nasze starania trwały krótko że względu na prace męża, ale liczę że te 3 dni wystarczyly😊

Do góry