reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Dzień dobry :) U mnie dziś pierwszy termin @ (wg moich obserwacji, jutro wg kalendarzyka) ale jeszcze nie testuję. W niedzielę i w poniedziałek brzuch bolał bardzo okresowo, wczoraj już mniej, dziś na razie cisza. Zapewne cisza przed burzą ;)

reklama
Dzień dobry :) U mnie dziś pierwszy termin @ (wg moich obserwacji, jutro wg kalendarzyka) ale jeszcze nie testuję. W niedzielę i w poniedziałek brzuch bolał bardzo okresowo, wczoraj już mniej, dziś na razie cisza. Zapewne cisza przed burzą ;)
Czekamy na test pozytywny, a niech 🐵 idzie na długa 9 miesięczna podróż ❤️❤️❤️

Czekamy na test pozytywny, a niech 🐵 idzie na długa 9 miesięczna podróż ❤️❤️❤️
Oby, ale jakoś kompletnie straciłam nadzieję w tym cyklu. Miałam testować jutro ale okazało się że jutro i w piątek mam dyżur w biurze i rano się będzie dużo działo przed wyjściem z domu więc raczej mi się nie uda na spokojnie znaleźć na to czasu, więc albo czekam na @ albo na sobotę :) ale już tak wyluzowałam, że nawet mnie nie przeraża perspektywa jeszcze trzech dni ;)

Oby, ale jakoś kompletnie straciłam nadzieję w tym cyklu. Miałam testować jutro ale okazało się że jutro i w piątek mam dyżur w biurze i rano się będzie dużo działo przed wyjściem z domu więc raczej mi się nie uda na spokojnie znaleźć na to czasu, więc albo czekam na @ albo na sobotę :) ale już tak wyluzowałam, że nawet mnie nie przeraża perspektywa jeszcze trzech dni ;)
Będzie dobrze, dopóki nie ma 🐵 jest nadzieja.. I tego trzeba się trzymać 😘😘😘

reklama
Do góry