reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Domyślam się jakie teraz rozczarowania przeżywasz. Ja z synkiem zaszłam w 2 cyklu, myślałam że teraz też będzie tak łatwo a tu właśnie 5 cykl. Z każdym cyklem chyba coraz większe rozczarowanie. Ten cykl myślę że będę przechodzić bardziej spokojnie. Testy będę robić by zobaczyć czy będzie owu, jak się uda to też pójdę na proga by dodatko potwierdzić owu. Ale przez moje tsh które nie daje mi spokoju jakoś z rezerwą podchodzę do tego cyklu, oczywiście nadzieja jest bo zawsze będzie ale miło wszystko...
Ja mam już 2 dzieci z którymi zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, a teraz już 4 i nic... Zobaczymy

To trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
Cykle mam 26-27 dniowe, nie wiem co się stało że okres tak szybko przyszedł.. Może przez to że Owulacja też przyszła wcześniej i się cykl skrócił ale to nie jest normalne

To trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
Niestety tak szybko, miałam nadzieję że z ogóle nie przyjdzie a tu przyszła 8 dni wcześniej. Ja mam cykle 26-27 dniowe, przynajmniej do tej pory takie miałam

Cykle mam 26-27 dniowe, nie wiem co się stało że okres tak szybko przyszedł.. Może przez to że Owulacja też przyszła wcześniej i się cykl skrócił ale to nie jest normalne

Napewno to wynika z przesuniętej owulacji i o ile jest to sporadyczny przypadek to nie ma powodu do zmartwień [emoji2368] mi w ubiegłym miesiącu owu się tez przesunęła o tydzień, wiec i okres [emoji2368]

reklama
Hej. Miałam testować w czwartek ale niestety @ mnie wyprzedziła....obudziła mnie dziś w nocy....przyszła....mój cykl trwał 23 dni [emoji1745] No cóż....lecę na grudniowe [emoji2] nowy cykl, nowe szanse [emoji2] trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze w listopadzie będą testować. [emoji8][emoji110]

Do góry