reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
U mnie będzie drugi cykl z testami owu, mam nadzieję że tym razem się uda mimo wszystko [emoji846]
Dziękuję Ci bardzo [emoji4] mam nadzieję że się uda. W tym cyklu wspierałam się testami owulacyjnymi... Ciekawe czy się sprawdza.
Anula1111
Aktywna w BB
Ja mam już 2 dzieci z którymi zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, a teraz już 4 i nic... ZobaczymyU mnie będzie drugi cykl z testami owu, mam nadzieję że tym razem się uda mimo wszystko [emoji846]
Mecenasowa27
Domyślam się jakie teraz rozczarowania przeżywasz. Ja z synkiem zaszłam w 2 cyklu, myślałam że teraz też będzie tak łatwo a tu właśnie 5 cykl. Z każdym cyklem chyba coraz większe rozczarowanie. Ten cykl myślę że będę przechodzić bardziej spokojnie. Testy będę robić by zobaczyć czy będzie owu, jak się uda to też pójdę na proga by dodatko potwierdzić owu. Ale przez moje tsh które nie daje mi spokoju jakoś z rezerwą podchodzę do tego cyklu, oczywiście nadzieja jest bo zawsze będzie ale miło wszystko...
Ja mam już 2 dzieci z którymi zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, a teraz już 4 i nic... Zobaczymy
P
Paula33.
Gość
Cykle mam 26-27 dniowe, nie wiem co się stało że okres tak szybko przyszedł.. Może przez to że Owulacja też przyszła wcześniej i się cykl skrócił ale to nie jest normalneTo trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
P
Paula33.
Gość
Niestety tak szybko, miałam nadzieję że z ogóle nie przyjdzie a tu przyszła 8 dni wcześniej. Ja mam cykle 26-27 dniowe, przynajmniej do tej pory takie miałamTo trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
coca
Cykle mam 26-27 dniowe, nie wiem co się stało że okres tak szybko przyszedł.. Może przez to że Owulacja też przyszła wcześniej i się cykl skrócił ale to nie jest normalne
Napewno to wynika z przesuniętej owulacji i o ile jest to sporadyczny przypadek to nie ma powodu do zmartwień [emoji2368] mi w ubiegłym miesiącu owu się tez przesunęła o tydzień, wiec i okres [emoji2368]
Mecenasowa27
Dokładnie to normalne jeśli owu się przesunie to okres też.
Niestety tak szybko, miałam nadzieję że z ogóle nie przyjdzie a tu przyszła 8 dni wcześniej. Ja mam cykle 26-27 dniowe, przynajmniej do tej pory takie miałam
Mimi94
Zrób sobie badanie drożności jajowodów..Teraz to już się zaczął 10 cykl.. Już tam zawitałam właśnie przed chwilą. Szkoda że tak dużo nas tutaj [emoji20]
Ja miałam 6.11,jestem 8dpo i zobaczymy. Mam 26lat i z niewidomych przyczyn miałam je zapchane....
reklama
Martii89
Hej. Miałam testować w czwartek ale niestety @ mnie wyprzedziła....obudziła mnie dziś w nocy....przyszła....mój cykl trwał 23 dni [emoji1745] No cóż....lecę na grudniowe [emoji2] nowy cykl, nowe szanse [emoji2] trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze w listopadzie będą testować. [emoji8][emoji110]
Podziel się: