reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Cześć, widzę ten listopad jakiś taki smutny... Nie sprzyja nam.. Ale mam nadzieję za to że grudzień będzie owocny w pozytywne testy.. [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
Nie może być inaczej [emoji3531][emoji3531]świąteczna aura musi się przyczynić do dobrych wiadomości [emoji16]

Ja mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho 😉 nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?
Jak się dziś czujesz :) ? Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!

Jak się dziś czujesz :) ? Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!
Nadal nie mam oznak ani ciąży ani okresu, dziś zrobiłam Bobo test ale biel bieli, byłam w laboratorium ale mieli awarie na dwie godziny i niestety musiałam już iść do pracy i nie mogłam czekać, więc bety nie zrobiłam 🤦‍♀️ no nic jutro zatestuje znowu 😁

Nadal nie mam oznak ani ciąży ani okresu, dziś zrobiłam Bobo test ale biel bieli, byłam w laboratorium ale mieli awarie na dwie godziny i niestety musiałam już iść do pracy i nie mogłam czekać, więc bety nie zrobiłam 🤦‍♀️ no nic jutro zatestuje znowu 😁
Trzymam kciuki za pozytywny test 💕💕💕

Zrób sobie badanie drożności jajowodów..
Ja miałam 6.11,jestem 8dpo i zobaczymy. Mam 26lat i z niewidomych przyczyn miałam je zapchane....
No chyba właśnie muszę coś pomyśleć bo wszystko po tym ostatnim poronieniu po łyżeczkowaniu się skomplikowało, do tego cykl się rozregulował. MASAKRA

Hej. Miałam testować w czwartek ale niestety @ mnie wyprzedziła....obudziła mnie dziś w nocy....przyszła....mój cykl trwał 23 dni [emoji1745] No cóż....lecę na grudniowe [emoji2] nowy cykl, nowe szanse [emoji2] trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze w listopadzie będą testować. [emoji8][emoji110]
To widzę że w tym miesiącu dużo kobiet ma skrócone cykle. Ja dostałam okres w 20dc

reklama
Do góry