reklama
Martii89
Fanka BB :)
Nie może być inaczej [emoji3531][emoji3531]świąteczna aura musi się przyczynić do dobrych wiadomości [emoji16]Cześć, widzę ten listopad jakiś taki smutny... Nie sprzyja nam.. Ale mam nadzieję za to że grudzień będzie owocny w pozytywne testy.. [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
jjm86
Jak się dziś czujesz ? Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!Ja mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?
Gryfin
Nadal nie mam oznak ani ciąży ani okresu, dziś zrobiłam Bobo test ale biel bieli, byłam w laboratorium ale mieli awarie na dwie godziny i niestety musiałam już iść do pracy i nie mogłam czekać, więc bety nie zrobiłam no nic jutro zatestuje znowuJak się dziś czujesz ? Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!
Trzymam kciuki za pozytywny testNadal nie mam oznak ani ciąży ani okresu, dziś zrobiłam Bobo test ale biel bieli, byłam w laboratorium ale mieli awarie na dwie godziny i niestety musiałam już iść do pracy i nie mogłam czekać, więc bety nie zrobiłam no nic jutro zatestuje znowu
P
Paula33.
Gość
No chyba właśnie muszę coś pomyśleć bo wszystko po tym ostatnim poronieniu po łyżeczkowaniu się skomplikowało, do tego cykl się rozregulował. MASAKRAZrób sobie badanie drożności jajowodów..
Ja miałam 6.11,jestem 8dpo i zobaczymy. Mam 26lat i z niewidomych przyczyn miałam je zapchane....
Gryfin
DziękujęTrzymam kciuki za pozytywny test
P
Paula33.
Gość
To widzę że w tym miesiącu dużo kobiet ma skrócone cykle. Ja dostałam okres w 20dcHej. Miałam testować w czwartek ale niestety @ mnie wyprzedziła....obudziła mnie dziś w nocy....przyszła....mój cykl trwał 23 dni [emoji1745] No cóż....lecę na grudniowe [emoji2] nowy cykl, nowe szanse [emoji2] trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze w listopadzie będą testować. [emoji8][emoji110]
Ja miałam wydłużony..To widzę że w tym miesiącu dużo kobiet ma skrócone cykle. Ja dostałam okres w 20dc
reklama
Gryfin
Mi się spóźnia drugi dzieńJa miałam wydłużony..